Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

- - - - -  
Szczurzyca- zawsze agresywna??

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
25 odpowiedzi na ten temat

#1 Aliszja

Aliszja
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6702 dni
  • Polska / Pomorskie / Gdynia

Napisany 13 maja 2008 - 17:03

Witam. Pracuję w sklepie zoologicznym i udało mi się namówić mojego chłopaka na kupno szczurzycy. Jest śliczna, jedyna taka która do nas przyjechała- odmiana husky :) Od kilku dni zajmuję sie nią szczególnie, noszę ją na ramieniu, jeste bardzo spokojna, przyjacielska, biaga po mnie, ma ciekawskie usposobienie a wczoraj zasnęła wtulona w moją szyję. Podkreślam, że jest naprawdę łagodna. Jednak wielu ludzi przychodzi do sklepu i mówi, że nagle ich szczurzyce stały się bardzo agresywne, są nie do oswojenia itp.. Czy zawsze tak jest, że szczurzyce robią się z wiekiem agresywne?? Nie chcę, żeby mój chłopak się zraził, szczególnie, że...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Podobne tematy: Szczurzyca- zawsze agresywna??     x

#2 Argos

Argos

Terrarysta

• Terrarysta
  • Z nami od: 6807 dni
  • Polska / Kujawsko-pomorskie / Bydgoszcz

Napisany 13 maja 2008 - 18:03

Jeśli szczur na długo będzie zostawiony sam sobie czytaj będzie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#3 Aliszja

Aliszja
  • Terrarysta

Napisany 13 maja 2008 - 19:40

Serdecznie dziekuję za odpowiedź :) Akurat mój chłopak jest z...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#4 mordd

mordd
  • Terrarysta
  • Z nami od: 8049 dni
  • Polska / Mazowieckie / Warszawa

Napisany 14 maja 2008 - 07:02

[quote]Jeśli szczur na długo będzie zostawiony sam sobie czytaj będzie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#5 Pituophis

Pituophis

Miniony Moderator w działach jaszczurkowych

• Moderator.nieaktywny
  • Z nami od: 7734 dni
  • Polska / Zachodniopomorskie / Szczecin

Napisany 14 maja 2008 - 09:02

Ja polecam skontaktowanie sie z hodowla zrzeszona w SHSR -...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#6 Aliszja

Aliszja
  • Terrarysta

Napisany 14 maja 2008 - 09:35

Nie ma możliwości trzymania pojedynczej szczurzycy?? Nie ma niestety mowy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#7 mangusta

mangusta
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6452 dni
  • Germany

Napisany 14 maja 2008 - 09:40

szczur samotny jest szczurem nieszczęśliwym, żaden człowiek nie jest w...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#8 Aliszja

Aliszja
  • Terrarysta

Napisany 14 maja 2008 - 09:59

mangusta skoro nie rozumiesz różnicy to może się nie wypowiadaj...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#9 Onsen

Onsen
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7438 dni
  • Polska / Dolnośląskie / Wrocław

Napisany 14 maja 2008 - 10:04

ja myślę,że klienci którzy przychodzą i płaczą nad agresywnością swoich...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#10 Aliszja

Aliszja
  • Terrarysta

Napisany 14 maja 2008 - 10:08

[quote]ja myślę,że klienci którzy przychodzą i płaczą nad agresywnością swoich...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

0 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.