Pomóżcie, pytanie o darń, jedzonko i inne sprawy
kwi 25 2008 19:34
7 odpowiedzi na ten temat
Gość_Anonymous_*
Napisany 25 kwietnia 2008 - 19:34
Wiem ze darń jest najodpowiedniejsza, i owszem mam w terrarium darń, terrarium jest wielkości 90 x 50 - zółw ma 3 lata, wiec mysle ze nie ma źle, połowa terrarium to darń połowa to ziemia, a wolałabym osobiście korę z ogrodniczego. Tu jest pytanie- jak mam zrobić żółwiowi post skoro darń to mlecze, trawa i..stokrotki i on to wcina kiedy chce :) wiec jak zrobić mu jednodniowy zalecany post ? I kolejne pytanie - ci mam dawac żółwiowi jeść, i czy wogole mam dawc skoro w terrarium jest wasnie darń z masą jedzonka!!!, jest tez basenik ( płyciutki oczywiscie), są...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Podobne tematy: Pomóżcie, pytanie o darń, jedzonko i inne sprawy x
Ptaszniki
Nhandu chromatus siedzi od kilku dni nie ruchomo na ścianie pomóżcie!hmaak73, 18 lip 2021 |
|
|
|||
warunki hodowli
Żółwie
Podłoże, pokarm, ważne sprawy dla Żółwia GreckiegoPiterEK_ELB, 08 gru 2020 |
|
|
|||
![]() |
zachowania
Jaszczurki
Moja AGAMA NIE CHCE nic jeść! POMÓŻCIE!!KSAWERY26, 17 gru 2020 |
|
|
|
|
aspekty prawne
Gekony, eublefary i inne Gekkota
Falsum Madagaskarski sprawy prawne.Laremid |
|
|
|||
Jaki to gatunek modliszki pomóżcieReKuu, 27 maj 2020 |
|
|
Napisany 25 kwietnia 2008 - 22:41
nie wiem jaka masz tam ilosc tego jedzenia na tej...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 25 kwietnia 2008 - 22:46
O ile nie zawleczesz z darnia calego mrowiska, to ewentualni...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Gość_Anonymous_*
Napisany 25 kwietnia 2008 - 22:53
SORKI ZA PYTANIE ALE SKAD WIESZ .? myslalam ze moze...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 25 kwietnia 2008 - 23:16
Mrowka nie chodzi i nie sieje malych mroweczek dookola, poczytaj...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Gość_Anonymous_*
Napisany 25 kwietnia 2008 - 23:34
sorki ale myslalm o dzdzownicach
Napisany 26 kwietnia 2008 - 00:03
A dzdzownice rozmnozyc sie moga, ale nie beda mialy w...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 26 kwietnia 2008 - 12:07
... a jak sobie zólw czasem jedną skubnie to tez...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany