Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

DuMonde1975 PRZECZYTAJ ZANIM COKOLWIEK U NIEGO KUPISZ...:)

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
66 odpowiedzi na ten temat

#41 Gdanszczanka

Gdanszczanka
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7646 dni
  • Polska / Wielkopolskie / Poznań

Napisany 23 maja 2008 - 16:38

[quote]a ja nie polecam bedzie złodziejem złodziejem do wyjaśnienia sprawy.[/quote]
może złodziejem złodzieja:D
robercie, przeczytałam wszystko co napisałes i w tym i paru innych tematach i sobie myślę , że oskarżeniami probujesz oczyścić sie z winy. To ,że masz konta na allegro pełne negatywów nie czyni Cię złodzieja? Daj spokój porządnym ludziom i zajmij się czymś bardziej kreatywnym.
Może poczułeś łatwy żer, skoro jeden z moderatorów zainteresował się sprawą i nie do końca wierzy w Twoją winę. Ale na tym forum i myślę , że na Arachnea.pl jesteś znany jako złodziej i żadne plucie czy przepychanie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#42 rivc

rivc
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6552 dni
  • Polska / Łódzkie / Łódź

Napisany 23 maja 2008 - 16:55

[quote]... i sobie myślę , że oskarżeniami probujesz oczyścić sie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#43 Bialy88

Bialy88
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6496 dni
  • Polska / Śląskie / Będzin

Napisany 23 maja 2008 - 16:58

z forum i TCP, najlepiej zbanować MAC i IP jeśli...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#44 robertp73

robertp73
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7230 dni
  • Polska / Śląskie / Częstochowa

Napisany 23 maja 2008 - 19:49

na arachnea byłem kilka razy i może z 3 lub...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#45 sebb

sebb
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7076 dni
  • Polska / Śląskie / Łaziska Górne

Napisany 23 maja 2008 - 19:51

"A moze osoby oszukane nie maja tutaj zalozonych kont i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#46 robertp73

robertp73
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7230 dni
  • Polska / Śląskie / Częstochowa

Napisany 23 maja 2008 - 19:51

opinie dlaczego tak się stało jest przedstawiaona p[rzes moderatora jak...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#47 Bialy88

Bialy88
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6496 dni
  • Polska / Śląskie / Będzin

Napisany 23 maja 2008 - 20:34

Szanuj innych, jak chcesz by inni szanowali ciebie- zanim kogoś...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#48 Peter828

Peter828
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7093 dni
  • Polska / Dolnośląskie / Wrocław

Napisany 24 maja 2008 - 10:51

Czy byłbyś łaskaw szczekać na DuMonde1975 jak pies za płotem,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#49 xob

xob
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7156 dni
  • Polska / Śląskie / Sosnowiec

Napisany 25 maja 2008 - 10:24

Osobiście polecam Pana pod tym nickiem (DuMonde1975), chociaż sam jako...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#50 DuMonde

DuMonde
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7144 dni
  • Polska / Łódzkie / Radomsko

Napisany 25 maja 2008 - 11:31

Xob, ale ja naprawdę nie mam do ciebie pretensji, że...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

0 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.