mam takie pytanie, nie długo będę się brał za nowe terra dla agamy, będzie mieć wymiary 159x43x80 (wiem, trochę wąskie, ale tak to jest jak się samemu nie jedzie do sklepu po półkę ;]) potem spróbuje zrealizować plan ze skorpionem ale to już inna bajka ;), od dawna zastanawiam się czy warto dokupić jeszcze jedną agamę, tylko jest kilka problemów, czy będzie to jakimś większym problemem znaleźć agamę odpowiednią jeśli ta którą teraz mam ma z 45cm? czy nie jest już za duża by dokupywać inną agamę? najważniejsze czy terra nie będzie dla dwóch agam za małe? i jak z...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
6 odpowiedzi na ten temat
Napisany 18 kwietnia 2008 - 17:03
Podobne tematy: czy próbować? x
rozmnażanie
Ptaszniki
Można próbować dopuszczać usambare od 4DC?Canelo, 21 mar 2021 |
|
0 |
|
|
||
![]() |
rozmnażanie
Przypięty
Ptaszniki
Od ilu DC można próbować dopuszczać samice ptaszników i innych pająków?TherapoTerra, 23 sty 2015 |
|
21 |
|
||
![]() |
żywienie
Jaszczurki
Swierzo wykluty Gekon- kiedy próbować go nakarmić?BlachaSk8, 20 lip 2014 |
|
0 |
|
||
![]() |
Węże właściwe i pozostałe
p.guttatus - czy próbować?Shaezaar, 26 kwi 2009 |
|
0 |
|
||
![]() |
Dusiciele
kiedy można próbować rozmnożyc pmbarczibald77, 08 lis 2008 |
|
0 |
|
Napisany 18 kwietnia 2008 - 17:12
Napisany 18 kwietnia 2008 - 17:16
jeżeli do takiego terra wejdą 3 agamy to nie ma...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 18 kwietnia 2008 - 20:54
[quote]jeżeli do takiego terra wejdą 3 agamy to nie ma...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 18 kwietnia 2008 - 22:26
czy ja gdzieś napisałem, że terra jest odpowiednie? nie byłem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 19 kwietnia 2008 - 12:02
[quote]czy ja gdzieś napisałem, że terra jest odpowiednie? nie byłem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 19 kwietnia 2008 - 12:11
jeżeli masz na myśli wypowiedź "jeżeli do takiego terra wejdą...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany