Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

Samiec chromatopelmy

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
14 odpowiedzi na ten temat

#11 RMXUS

RMXUS
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7979 dni
  • Polska / Warmińsko-mazurskie / Olsztyn

Napisany 25 marca 2008 - 07:20

i zawsze najwiecej maja do powiedzenia ktorym ten samiec KURR... nie jest potrzebny..gdyby byl nie stekaliby tyle...dokładnie tak jest..i kupilbym go ale samica mi sie szukuje do czegos ale nie wiem do czego;]...widac ze amatorzy ktorzy nic w zyciu nie rozmnozyli tylko szukaja zaczepy na forum..na szzczescie brakuje takiego czegos na arachnea;]...tu to standard przez to własnie znielubilem to forum..moderatorzy rowniez zachowuja sie czasami jak ci DYLETANCI..zreszta zazwyczaj wszystko wiedza;]..tak im sie wydaje

#12 Siwek

Siwek
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6643 dni
  • Polska / Śląskie / Częstochowa

Napisany 25 marca 2008 - 22:46

Witam, jestem zainteresowany kupnem pająka, wysłałem wiadomość na priv ale...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#13 Wick3D

Wick3D
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6574 dni
  • Polska / Kujawsko-pomorskie / Szubin

Napisany 28 marca 2008 - 23:21

Baranem to możesz nazywać siebie idi....., nie chce dostać kartki...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#14 RMXUS

RMXUS
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7979 dni
  • Polska / Warmińsko-mazurskie / Olsztyn

Napisany 29 marca 2008 - 07:14

stary do kogo te wywody? kieruj to do kogos...roznosic to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#15 sez

sez
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7492 dni
  • Polska / Dolnośląskie / Wrocław

Napisany 29 marca 2008 - 07:29

[quote]Baranem to możesz nazywać siebie idi....., nie chce dostać kartki...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

0 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.