Mam pewien problem a mianowicie oswietlam pojemnik na mocz zarowka z lampki biurkowej o mocy 35W i temp utrzymuje 25/27 stopni . Ae czesto otwieram pojemnik zeby zobaczyc co on porabia, czy w tym czasie zarowka nie wysusza mojego pajaka? , pajak nieje juz ze 4 dni jest dosc ciemny i dziwnie rusza odnozami moze niebawem bedzie przechodzil wylinke, czy zarowka niespowoduje jakichs zmian podczas wylinki??? czy moge smialo podgladac pupilka?? czy powinienem zmienic oswietlenie ?? jak tak to na jakie ?? Dodam jeszcze ze mam w pokoju nawilzacz powietrza wiec wigotnosc jest spoko w calym pokoju mam kolo 60%...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
5 odpowiedzi na ten temat
Napisany 02 grudnia 2005 - 16:40
Podobne tematy: Oświetlenie pojemnka na mocz Kedzior L2 x
terrarium
Początkujący hodowcy jaszczurek
Oświetlenie w nocy dla gekona orzęsionegoEuoxupu, 20 mar 2025 |
|
![]() |
|||
terrarium - oświetlenie
Budowa, osprzęt
Oświetlenie regałuiloveoppsumandspider, 23 lut 2025 |
|
![]() |
|||
terrarium - pozostałe tematy
Początkujący hodowcy jaszczurek
Oświetlenie dla AgamyAishia_, 07 lut 2025 |
|
![]() |
![]() |
||
terrarium - oświetlenie
Terraria, wybiegi dla żółwi i sprawy techniczne
Oświetlenie dla żółwia stepowego uvb + uva + ciepłożółw_czesiek, 20 paź 2024 |
|
![]() |
|||
terrarium - oświetlenie
Budowa, osprzęt
Jakie oświetlenie? Terrarium 200dł x 50wys x 60szersasankaa, 29 sie 2024 |
|
![]() |
![]() |
Napisany 02 grudnia 2005 - 16:52
pajakowi nic nie bedzie. oswietlenie masz dobre i mozesz spoojnie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 02 grudnia 2005 - 17:17
jeśli pociemniał i jak to ująłeś "dziwnie porusza odnużami" to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 grudnia 2005 - 10:55
A mój L3 też nie je ma dobrą temperature tak...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 grudnia 2005 - 13:19
nic mu nie bedzie kiedys rysowalem taki smieszny rysuneczek co...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 grudnia 2005 - 14:24
genialna prostota rozwiązania;)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów