Mam wlasna chodowle swierszczy. mamek dostaje je codziennie czasem dostaje pare maczniakow. i co pewien czas muchy. Czy sa jeszcze jakies mozliwosci urozmajcenia mu pokamru?? dodaje ze moge w chdowac wszelkie robactwo poza karaluchami :P mysle nad szarancza ale dopiero jak kamek bedzie wiekszy i czy Larwy drewnojadow beda dobre???
Jak urozmaicic jadłospis kameleonowi w czasie zimy kupujac w zoologicznych??
7 odpowiedzi na ten temat
Napisany 19 lutego 2008 - 11:41
Podobne tematy: Jak urozmaicic jadłospis kameleonowi w czasie zimy kupujac w zoologicznych?? x
linienie
Początkujący hodowcy ptaszników, skorpionów i innych pajęczaków
Po jakim czasie Teruelius grandidieri osiąga dojżałość płuciowom ?olaffffffffffffffff, 27 cze 2024 |
|
![]() |
|||
tematy ogólne
Mięczaki
Po jakim czasie można spokojnie wyrzucić jajka?Xetto, 06 sty 2024 |
|
![]() |
![]() |
||
![]() |
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
P. regius - oferta dla hurtowni, sklepów zoologicznych, hodowcówhybino, 14 sie 2023 |
|
![]() |
||
tematy ogólne
Wyceny, gdzie kupić
Gdzie w najbliższym czasie mogę kupić modliszkę Storczykowa w stadium L4?Mika_animals, 20 lis 2021 |
|
![]() |
|||
rozmnażanie
Modliszki
Po jakim czasie modliszki wychodzą z ootekixdzEJkob1, 05 sie 2021 |
|
![]() |
![]() |
Napisany 19 lutego 2008 - 12:23
Hodowle szaranczy mozesz juz zaczac teraz, przeciez jak mlode szarancze...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Gość_...Kamil..._*
Napisany 19 lutego 2008 - 17:12
Przeicierz kamyk nie jest całkowici mięsożerny, możesz mu podawać jabłko,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 19 lutego 2008 - 18:31
O maczniakach wiem ale pierwsze slysze o salacie :D ze...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 19 lutego 2008 - 19:11
Sałaty nie powinno się podawać raczej ze względu na właściwości...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 19 lutego 2008 - 21:15
Karaczany są doskonałym pokarmem. Może jednak się do nich przekonasz....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 20 lutego 2008 - 00:38
Mnie teraz przychodzą do glowy tylko mysie oseski i larwy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 20 lutego 2008 - 09:13
No oseski sa dobre ja ostatnio 1 raz podalem jednego...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów