chciałabym Was poprosić o "instrukcję" "krok po kroku" rozmnażania chomików... tzn. kiedy zabrać samca od samicy, kiedy znowu je połączyć, czym najlepiej karmić samice w czasie ciąży (jakieś mączniaki??). Z góry dziękuję =)
87 odpowiedzi na ten temat
Napisany 14 kwietnia 2008 - 17:02
no taak... zapomniałam ze istnieje ta strona dziekuje=)
chciałabym Was poprosić o "instrukcję" "krok po kroku" rozmnażania chomików... tzn. kiedy zabrać samca od samicy, kiedy znowu je połączyć, czym najlepiej karmić samice w czasie ciąży (jakieś mączniaki??). Z góry dziękuję =)
Podobne tematy: chomik dżungarski x
Archiwum ogłoszeń
Chomik dżungarskieso, 23 mar 2020 |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
Rybnik 11 sierpnia Chomik chiński syryjski Ambystoma - rezerwacjaowady120, 07 sie 2019 |
|
|
|||
rozmnażanie
Ssaki
Chomik syryjski się okociłCanelo, 25 cze 2019 |
|
|
|
||
Archiwum ogłoszeń
Chomik syryjski samiec i samicablazej94, 14 gru 2016 |
|
|
|||
zdrowie
Ssaki
Chomik Dżungarski- choroba?insectman, 28 cze 2016 |
|
|
|
Napisany 14 kwietnia 2008 - 17:38
[quote]no taak... zapomniałam ze istnieje ta strona dziekuje=)
chciałabym...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
chciałabym...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 kwietnia 2008 - 11:21
ok dzieki...
mam jak zwykle jeszcze jedno pytanie moze...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
mam jak zwykle jeszcze jedno pytanie moze...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 25 kwietnia 2008 - 15:15
Uwaga Uwaga...!
dostałam duze terrarium... i cos mi mowi...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
dostałam duze terrarium... i cos mi mowi...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 25 kwietnia 2008 - 16:46
Zapewnij jej spokój, jedzenie i picie 24 h/dobę.
Napisany 29 kwietnia 2008 - 12:20
tak wiem tylko niewiem czy ten spokoj do konca jej...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 11 maja 2008 - 10:42
Kupiłam pod koniec marca dwa chomiki dżungarskie (wcześniej poczytałam o...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 15 maja 2008 - 16:47
lepiej by było jakbyś je zostawiła razem lepiej mieć jednego...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany