Ja z mojego terra jestem w miare zadowolona, bo jak kiedys pisalam niby jest zamkniete, ale nie do konca - jakbym mogla, to jeszcze by sie dorobilo pare otworow w dachu - ale takie jest - uzytkowo sensowne;). Mogloby byc wieksze troche, ale ja tez musze gdzies mieszkac... Chociaz na lato pewnie i tak bedzie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
78 odpowiedzi na ten temat
Napisany 05 lutego 2008 - 18:16
To co zalozysz w zasiegu zolwia zostanie zdarte ze scian, najprawdopodobniej;) Daj termometr w chlodniejszej czesci a w cieplejszej od czasu do czasu sprawdzaj co i jak. Albo daj jeden tu drugi tu, ale wyzej niz zolw siegnie (mniej wiecej dwa razy dlugosc pancerza)
Ja z mojego terra jestem w miare zadowolona, bo jak kiedys pisalam niby jest zamkniete, ale nie do konca - jakbym mogla, to jeszcze by sie dorobilo pare otworow w dachu - ale takie jest - uzytkowo sensowne;). Mogloby byc wieksze troche, ale ja tez musze gdzies mieszkac... Chociaz na lato pewnie i tak bedzie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Podobne tematy: Konkrety co do hodowli żółwia greckiego x
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Kupię żółwia stepowegossszymon1990, 04 cze 2024 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
trochę pojemników po hodowliluke1104, 17 cze 2024 |
|
![]() |
|||
![]() |
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Likwidacja Hodowli Boa CesarskieGość_BFLS_* , 11 lis 2024 |
|
![]() |
||
![]() |
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Likwidacja HodowliGość_BFLS_* , 26 paź 2024 |
|
![]() |
||
![]() |
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Likwidacja Hodowli Pytony KrólewskieGość_BFLS_* , 11 lis 2024 |
|
![]() |
Napisany 05 lutego 2008 - 18:18
Tutaj takie drobne wtrącenie z mojej strony. Na żółwie greckie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 05 lutego 2008 - 18:29
yyy... MataManX nie do końca się domyśliłem czy to do...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 05 lutego 2008 - 18:31
To było do epf co do jej błędnego rozumowania -...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 05 lutego 2008 - 18:33
Aha... I chciałem ci yowah76 powiedzieć, że masz śliczne te...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 05 lutego 2008 - 18:34
Aha... dziękuję... =] a właściwie to jak takie dokumenty wyglądają?...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 06 lutego 2008 - 22:58
A mam takie pytanko... kupiłem tę lustrzankę i grzeje trochę...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 10 lutego 2008 - 21:22
I mam jeszcze jeden problem - mam lustrzankę 40W i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów