Witam.
Mam od kilku miesiecy żółtolicego, wielkość 8x5cm, staram sie zapewnic mu super wrunki.Ma lampke UvB, temp. wody 25C, pow. 27C w nocy o 3C mniej, zawsze czysta woda.
Jedzonko- codziennie co innego (dzdzownice, krewetki, osmirnica, rybka, suszone robaczki, wodna rolsinka,+ do kazedego posiłku witaminy. Dodam ze zółw jest bardzo aktywny, zawsze jak podchodze do akwa, a on siedzi na wysepce i sie opala to ucieka do wody.
Od pewnego czasu zauwazyłem ze wygina mu sie do góry tylka częśc skorypy (te ostatnie małe płytki). PRZEKARMIENIE ?????
prosze o odpowiedz. Dziekuje.
6 odpowiedzi na ten temat
Napisany 27 stycznia 2008 - 21:05
Podobne tematy: Nie pokojacy wygląd skorupy x
linienie
Ptaszniki
Dziwny wygląd Caribena Versicolor po wylince.teraphosa21, 17 paź 2025 |
|
|
|||
zdrowie
Mięczaki
Ślimaka afrykański łuszczenie się skorupyMichal19871987 |
|
|
|||
zdrowie
Węże
Dziwny wygląd kału zbożówkimiyamane, 06 cze 2025 |
|
|
|
||
zdrowie
Gekony Nowej Kaledonii: rodzaj Correlophus, Mniarogekko, Rhacodactylus
Inny wygląd łapki - jest się czym martwić?Majoola2004, 06 kwi 2025 |
|
|
|
||
zdrowie
Jaszczurki
Bardzo niepokojący wygląd końcówki ogona młodego gekona orzęsionegoteraphosa21, 10 wrz 2024 |
|
|
Napisany 27 stycznia 2008 - 21:14
Bez zdjęć nikt Ci nic nie powie...
Napisany 31 stycznia 2008 - 22:43
Witam
Właśnie wszedłem na forum mając w planach otworzyć...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Właśnie wszedłem na forum mając w planach otworzyć...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 31 stycznia 2008 - 23:02
Dodajcie fotki. Z tego co napisałeś chin to ja bym...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 05 lutego 2008 - 12:56
Zdjecie zrobione tel., nie mam aparatu.
[img]https://www.terrarium.pl/galeria/foto/60766.jpg[/img][size=10][b]sssss[/b][/size]
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
[img]https://www.terrarium.pl/galeria/foto/60766.jpg[/img][size=10][b]sssss[/b][/size]
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 06 lutego 2008 - 20:44
Haloooo. Czy jakis specjalista moze sie wypowiedziec na temat mojego...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 06 lutego 2008 - 22:12
Sepia to jest standard ;)
Bardzo niewyraźne fotki, nic...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Bardzo niewyraźne fotki, nic...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany