Powiedzmy że kupiłem pajączka l2 bez papierów co to oznacza? a teraz wyrobiłem sobie do niego papiery co zyskałem? (oprócz papierka oczywiscie) :D
7 odpowiedzi na ten temat
Napisany 23 sierpnia 2005 - 21:56
Podobne tematy: i znowu papiery x
żywienie
Gekon lamparci (Eublefar)
jaszczura znowu je normalnie (apetyt ma wielki głowdówce) ale wciąż nie wiem ile karaczanów mam jej dawaćIgorBalcerski, 07 cze 2025 |
|
|
|||
żywienie
Gekon lamparci (Eublefar)
dobra wiadomośc, jaszczura znowu je oraz pytanie o karaczanachIgorBalcerski, 02 maj 2025 |
|
|
|||
aspekty prawne
Dusiciele
Chęć przekazania zarejestrowanego węża, zgubione papieryTerraBeziMienny, 21 paź 2024 |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
Sprzedam Boa Siatkowego, samica, papiery, około 4 mpioszym, 17 lut 2022 |
|
|
|||
zdrowie
Agamy - brodata i karłowata
Znowu kokcydia u mojej agamy-rece opadajamati8686x, 16 mar 2018 |
|
|
Gość_wh6fxe_*
Napisany 23 sierpnia 2005 - 22:01
NIe mozesz sobie wyrobic do niego papiery w legalny sposob.
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 23 sierpnia 2005 - 22:07
a jesli kiedyś np. będę chciał sprzedać tego pająka? albo...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Gość_wh6fxe_*
Napisany 23 sierpnia 2005 - 22:16
Okresl gatunek pajaka... bo jak juz mowilem wczesniej swiedectwo urodzenia...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 23 sierpnia 2005 - 22:20
a jesli to jest brachypelma to co? bo mówiłeś że...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 23 sierpnia 2005 - 23:43
ja mam brachypelme smithi potrzebny mi jakis swistek bo pod...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Gość_wh6fxe_*
Napisany 24 sierpnia 2005 - 06:11
Jeśli jesteś osobą fizyczna to nie koniecznie musisz posiadać zaświadczenie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 sierpnia 2005 - 07:52
A co w przypadku imperatora , czy też trzeba posiadać...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany