Moja agamka od pewnego czasu nie chce jeść i najchętniej by się schowała w tzw. mysią dziurę i spała. Jak ją wyjme z terra to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
7 odpowiedzi na ten temat
Napisany 16 stycznia 2008 - 20:02
Podobne tematy: Moja agama ciągle śpi x
Kupię
Szukam agamy skalnej czerwonogłowej (Agama planiceps)rafalradom, 31 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Samiec Orange x Red Agama brodata + terraria z płyty meblowej i wyposażenie.tyskie12, 20 sie 2025 |
|
![]() |
|||
zachowania
Agamy - brodata i karłowata
Agama dziwnie się zachowujePatrX, 19 lip 2025 |
|
![]() |
|||
Kupię
warany/agama kołnierzasta/błotnajakubek21111, 08 lip 2025 |
|
![]() |
|||
Kupię
Agama motylowa, tarczowiecmpret, 28 maj 2025 |
|
![]() |
Napisany 16 stycznia 2008 - 20:55
nie martw się ona chce sobie poprostu przezimować , ogranicz skarmianie ..i daj jej troszke spokoju
Napisany 16 stycznia 2008 - 21:07
Ale czy agamy zimują w hodowli? Nie spotkałam się z tym jeszcze, dlatego sie martwie...
Napisany 16 stycznia 2008 - 21:32
[quote]Ale czy agamy zimują w hodowli? Nie spotkałam się z tym jeszcze, dlatego sie martwie...[/quote]
pewnie ;)
moja samica tez taka...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
pewnie ;)
moja samica tez taka...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 16 stycznia 2008 - 22:05
A to, że nie chce jeść? Wczoraj zjadł tylko jednego świerszcza. W ogole nie zwraca na nie uwagi, chociaz podsuwam mu je pod sam nos
Napisany 17 stycznia 2008 - 08:35
Tak, agamki mało jedzą, przy zimowaniu, a pije :>?
Napisany 17 stycznia 2008 - 19:41
Przezimuj agamę, jeszcze nie jest na to za późno (możesz zrobić łatwiejsze pseudozimowanie). Agamka odpocznie te pare tygodni i będzie silniejsza :-)
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 20 stycznia 2008 - 20:38
Agamka zjadła w sobote 10 świerszczy, pije duzo i chetnie (to do poprzedniego pytania).
Dzięki wielkie wszystkim ;]
Dzięki wielkie wszystkim ;]
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów