Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?


- - - - -      

Pareas carinatus



Stan prawny

Aneks UE: Nie jest w Aneksie UE
Ochrona w Polsce: Brak danych
Gatunek niebezpieczny: Nie
CITES: Nie jest na liście CITES
Gatunek inwazyjny w Polsce: Nie

Skale

Trudność: Brak danych
Dostępność: Brak danych
Siła jadu: Brak danych

Gatunek

Nazwa gatunkowa: Pareas carinatus
Występowanie Tajlandia


Powiększenie mapy


Aktywność Nocna
Źródła informacji

Informacje

Dodano przez: kafar13
Pomogli: Nook,
Dodano: kwi 04 2014 21:34
Aktualizowano: sie 18 2014 18:15
Wyświetlenia: 1641
Komentarzy: 0


0 Komentarze






© 2001-2021 Copyright by terrarium.pl. Korzystając z serwisu akceptujesz pliki cookies (punkt 1.8 regulaminu).