Witam, posiadam tego żółwika od 4 dni, dzisiaj zauwazylem te czerwone plamki na plastronie, nie mam pojecia co to i czy to niebezpieczne??? jakas choroba??? bardzo prosze o pilna odpowiedz.[img]https://www.terrarium.pl/galeria/foto/57533.jpg[/img]hjjjjj[img]https://www.terrarium.pl/galeria/foto/57533.jpg[/img]hjjjjj[/quote]
6 odpowiedzi na ten temat
Napisany 09 stycznia 2008 - 17:33
Podobne tematy: POMOCY! plamki na plastronie:( x
zdrowie
Modliszki
Pomocy ! Co się stało z modliszką ?Demeter, 01 maj 2025 |
|
|
|||
zdrowie
Ptaszniki
POMOCY grammostola pulchripes nalot na odwłokupropasqn |
|
|
|||
odmiany barwne
Ptaszniki
pls pomocy z modliszką. jak uzyskać białą sphodromantis viridis?slabyTerrarysta, 30 gru 2024 |
|
|
|
||
warunki hodowli
Legwan zielony
Temperatura w terrarium - pomocy!przemo_szmaj, 17 gru 2024 |
|
|
|||
Terrarystyka
pomocy gekon orzensiony dziura w podniebieniuKulas, 01 gru 2024 |
|
|
Napisany 09 stycznia 2008 - 17:52
Raczej jest to oznaka wzrostu, więc nie należy się tym...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 09 stycznia 2008 - 18:14
Bardzo dziekuje za odpowiedz, mam jednak nadzieje ze to oznaka...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 09 stycznia 2008 - 19:01
Żółwie żółtobrzuche - Trachemys scripta scripta są podgatunkiem żółwia ozdobnego...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 09 stycznia 2008 - 19:56
Aha no to teraz mi sie zgadza z tym co...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Gość_Anonymous_*
Napisany 09 stycznia 2008 - 20:12
Maluch jest mięsożerny (rybki, różnorodne larwy, owoce morza, sporadycznie gammarus.)...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 09 stycznia 2008 - 20:58
Artykuły są po to, żeby je czytać. Jak nie znalazłeś...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany