W moim terrarium zaszły poważne zmiany.
https://www.terrarium.pl/gallery/member/23265-cinamon/
Już nie mam jednego żółwika tylko dwa. Dokupiliśmy dzisiaj jeszcze jednego malucha. Jest tej samej wielkości (może pół centymetra większy) od pierwszego malca :). Stwierdziliśmy, że w tym terrarium będą mieć wystarczająco miejsca, a potem i tak mamy zamiar kupić coś naprawdę dużego i albo będzie dla nich obydwu, albo ewentualnie zamówimy sobie jakieś piętrowe terrarium. Miejsca nam to zajmie tyle samo, najwyżej będzie wyższe. Natomiast całe lato mogą siedzieć na powietrzu, mamy duży balkon to zrobimy im porządny wybieg. Teraz jak mam dwa żółwiki przekonałam się, że tak jest im...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
12 odpowiedzi na ten temat
Napisany 12 grudnia 2007 - 23:06
Podobne tematy: zmiany w moim terrarium :) x
terrarium - ogrzewanie
Terraria dla węży i sprawy techniczne
Jakiej firmy kabel grzewczy do terrariumgrunwald, Wczoraj, 22:06 |
|
0 |
|
|
||
Kupię
Terrarium z płyty meblowejlegw77, 16 gru 2025 |
|
0 |
|
|||
Budowa, osprzęt
Termostat pulsacyjny do terrarium Microclimate Pulse B2grunwald, 14 gru 2025 |
|
0 |
|
|
||
Zwierzęta
Terrarium 60x40x40 co do środka?ExiL, 04 gru 2025 |
|
0 |
|
|||
Przypięty
Terrarystyka
[Terrarium] Newsy terrarystyczneterrarium |
|
1 |
|
Napisany 12 grudnia 2007 - 23:55
Przyznam, że mnie zatkało :) Bardzo dobrze, ze zdecydowałaś się...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 13 grudnia 2007 - 00:29
Szczere gratulacje ! Powodzenia i przyjemności z obserwacji maluchów !
Napisany 13 grudnia 2007 - 09:27
Strasznie się cieszę!
Zobaczysz jak fajnie wygląda "współżycie"...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Zobaczysz jak fajnie wygląda "współżycie"...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 13 grudnia 2007 - 10:08
Jestem naprawdę mile zaskoczona - brawo [b]cinamon[/b]!
Napisany 13 grudnia 2007 - 10:44
Oj, nie każdy ma taki "słaby charakter" ;) Decyzja słuszna,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 13 grudnia 2007 - 11:10
Lampka UVB jest, zdjęcia zrobiłam chwile przed jej zamontowaniem. Jest...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 13 grudnia 2007 - 11:22
Fakt, te małe żólwiki to wspinacze i wieczni turyści, jak...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany