Witam,
Mam takie pytanko, bo znalazlem przez przypadek 3 jajeczka Podarcis muralis w swoim terrarium, i byc moze nawet juz tydzien czasu minal od zlozenia, i nie wiem czy je tam zostawic czy ruszac, zawsze jak skladaly to przenosilem odrazu w pierwszy dzien, no ale teraz umknelo to mojej uwadze i jajeczka siedza sobie w terrarium troche juz czasu. I wlasnie nie wiem czy po takim czasie przy przeniesieniu, i zmianie warunkow czy cos by sie nie podzialo. Na razie zakopalem je z powrotem i zostawilem w terrarium . Bardzo prosze o wszelkie opinie osob ktore sie na tym znaja...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
4 odpowiedzi na ten temat
Napisany 25 listopada 2007 - 11:56
Podobne tematy: Jajeczka P.muralis x
Archiwum ogłoszeń
Podarcis muralis nigriventris (Romanian Line) 0.0.3 CB'24r2stel, 06 cze 2024 |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
Actias Luna jajeczkawiktoriaj |
|
|
|||
rozmnażanie
Mrówki
Jajeczka mrówki nie chcą się przepoczwarzyć_KacpiX_, 28 kwi 2021 |
|
|
|
Napisany 25 listopada 2007 - 13:02
Nic się nie stanie, jeśli nie są wklęsłe i nadal...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 25 listopada 2007 - 13:16
Dzieki za odp.
A czy nie lepszym rozwiazaniem było...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
A czy nie lepszym rozwiazaniem było...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 26 listopada 2007 - 19:08
Jesli jest tam odpowiednia temperatura, jaja są zagrzebane i nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 26 listopada 2007 - 19:46
Akurat w tym miejscu jest caly czas wilgotno i cieplo...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany