moje skolopendry (około 5cm) wcześniej jadły normalnie a teraz jedzenie biega a one coś nie jedzą , czym to może być spowodowane ?
scolo Cingulaty nie chcą jeść
5 odpowiedzi na ten temat
Napisany 03 listopada 2007 - 21:31
Podobne tematy: scolo Cingulaty nie chcą jeść x
![]() |
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Sprzedam:coleoptraty scutigery 40 zł,scolopendry cingulaty maluchy CB 10 zł,wije sp.paphos 15 złdario, 11 wrz 2014 |
|
![]() |
||
![]() |
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Sprzedam:coleoptraty scutigery 40 zł,scolopendry cingulaty 40 zł,wije sp.paphos 15 złdario, 15 sie 2014 |
|
![]() |
||
![]() |
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Sprzedam:coleoptraty scutigery dorosłe 40 zł,scolopendry cingulaty 40 zł!dario, 06 lip 2014 |
|
![]() |
||
![]() |
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Skolopendry cingulaty duże sztuki !!Gregg, 23 lut 2010 |
|
![]() |
||
![]() |
Zdjęcia i filmy pozostałe
lampartki i scolo(pendrak) :DSklepElaphe, 18 sty 2010 |
|
![]() |
Napisany 03 listopada 2007 - 22:10
Bardzo prawdopodobne ze beda liniały moja cingulata nie jadla 4miesiące po wylince wszystko wróciło do normy jesli sa pękate i ospałe to trzeba czekac.mozliwe też...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 listopada 2007 - 23:03
wigotnosc mam dobra a temp też myśle że dobra ale zwieksze im troche temp moze , chyba ze serio te wylinki
Gość_Konto usunięte 2_*
Napisany 04 listopada 2007 - 07:40
a czytałeś faq? tam wszyściutko ładnie napisane.
Albo, po prostu s[b]K[/b]olo ma jakiś taki kaprys albo wylinka...
Albo, po prostu s[b]K[/b]olo ma jakiś taki kaprys albo wylinka...
Napisany 04 listopada 2007 - 13:38
Ja kiedyś byłem strasznie przejęty,gdy moje paskudy nie chciały jeśc.Np E.trigonopodus je teraz jeden raz na 3 miesiące!!!.Nie dlatego,że jej żałuję karalucha...poprostu nie atakuje i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów