Nie wiedziałem że wysoka klasa polega na przyznawaniu racji 14 latkowi. Mówisz o konkretnej sytuacji ale tak naprawde nic nie napisałeś . Jeżeli chciałbyś być dokładnym to powinieneś napisać, iż w takim a w takim sklepie chciałeś kupić zwierze ale nie kupiłeś bo nie mieli na niego odpowiednich dokumentów. Jeżeli do mnie przyszła by osoba nieletnia i dopytywała się czy mam dokumenty na to czy na tamto albo chciała by je jeszcze poogladać to pewnie też by odeszła z kwitkiem ,gdyż po pierwsze nie widzę podstaw by tłumaczyć się nieletnim po drugie dokumenty są integralną częścia transakcji i nie rozumiem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się  :) 

25 odpowiedzi na ten temat

Napisany 02 listopada 2007 - 22:54
Podobne tematy: SPRZEDAŻ NIELEGALNA W SKLEPACH ZOOLOGICZNYCH x
| Sprzedam terraria, akcesoria, rośliny Terraria na sprzedaż.skyrymyry, 13 wrz 2025 | 
 |   | |||
| Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki Sprzedaż nadwyżek.Cywil, 29 wrz 2025 | 
 |   | |||
| Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki Mam na sprzedaż Brachypelma auratum L1/2 i L3,B.emilia L1/2,B.hamorii L3,B. albiceps L2,B.klaasi L2,B.boehmeiL1,L4,L5,L6Baagor, 18 wrz 2025 | 
 |   | |||
|  | Archiwum ogłoszeń Sprzedaż Boa CesarskiGość_BFLS_* , 14 gru 2024 | 
 |   | ||
|  | Archiwum ogłoszeń Pytony Królewskie sprzedaż młode Classic i LeopardGość_BFLS_* , 15 gru 2024 | 
 |   | 

Napisany 02 listopada 2007 - 22:56
						[quote]Słuchajcie!! 
Ja nigdy nie przychodziłem do...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Ja nigdy nie przychodziłem do...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Napisany 02 listopada 2007 - 23:45
						[quote]Nie wiedziałem że wysoka klasa polega na przyznawaniu racji 14...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się  :) 

Napisany 03 listopada 2007 - 00:13
						[quote]------> sklep zajmujący sie gadami we włoszech w Rzymie Rettilinea...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się  :) 

Napisany 03 listopada 2007 - 13:39
						WITAM :p
Już dawno podpisałem tą petycję...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Już dawno podpisałem tą petycję...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Napisany 03 listopada 2007 - 13:55
						[quote]WITAM :p
Ok w niektórych sprawach masz racje, ja...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Ok w niektórych sprawach masz racje, ja...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany
 Ten temat jest zablokowany