niestety musze zadać to glupie pytanie, ale jestem zalamana.
mój żółw czerwonolicy ma niedobór wit A - opuchnięte jedno oko, nie je, jest osowialy; niedawno...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
6 odpowiedzi na ten temat
Napisany 28 września 2007 - 10:35
Podobne tematy: czy czerwonolicy może sie utopić? x
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Żółw czerwonolicymis07, 17 lip 2024 |
|
![]() |
|||
Oddam
Żółw czerwonolicymis07, 17 lip 2024 |
|
![]() |
|||
zdrowie
Żółwie wodno-lądowe
Żółw czerwonolicy coś się dzieje z karapaksemMiko_bs, 19 lut 2024 |
|
![]() |
|||
zachowania
Początkujący hodowcy żółwi
Zolw czerwonolicyLasica90 ![]() |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
żółw czerwonolicyAbhorPL ![]() |
|
![]() |
Napisany 28 września 2007 - 10:43
[quote] niestety moja grzalka aby grzala musi miec odpowiedni poziom wody bo inaczej sie spali.[/quote]
a tej grzalki nie da sie umiescic...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
a tej grzalki nie da sie umiescic...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 września 2007 - 10:51
jest to grzalka aquael. w intrukcji pisali ze powinna być umieszczona tylko i wyłącznie pionowo. tak pamietam
ma ktos z was tą grzalke? a...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
ma ktos z was tą grzalke? a...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 września 2007 - 10:55
mam grzalkę 100W, znalazlam w necie jej instrukcjie i rzeczywiście tak jak pamietam "Plastykowa głowica grzałki z
pokrętłem regulacyjnym może wystawać ponad lustro wody...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
pokrętłem regulacyjnym może wystawać ponad lustro wody...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 września 2007 - 17:43
niestety umarł ;(
Napisany 28 września 2007 - 21:35
Jak dla mnie totalna pomyłka i niezrozumienie tekstu instrukcji.
[b]Jeżeli[/b] tą grzałkę umieszczała byś w pozycji [b]pionowej[/b] to tak, żeby maksymalnie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
[b]Jeżeli[/b] tą grzałkę umieszczała byś w pozycji [b]pionowej[/b] to tak, żeby maksymalnie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 30 września 2007 - 15:58
[quote]niestety umarł ;([/quote]
takie zachowanie jest znane z przedawkowania... w takich przypadkach zolwia sie kladzie do zimniejszej wody niz w normalnych warunkach...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
takie zachowanie jest znane z przedawkowania... w takich przypadkach zolwia sie kladzie do zimniejszej wody niz w normalnych warunkach...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów