Witam. Jak widac jestem nowy na tym forum ale zwracam sie z goraca prosba. Otoz biore udzial w olimpiadzie biologicznej dla liceum. Jej pierwszy etap polega na zrobieniu pracy badawczej na dowolny temat nie dotyczacy zwierzat kregowych. Postanowilem ze moja praca dotyczyc bedzie turkucia podjadka. Temat mam juz z grubsza ustalony, jednak zostanie on jeszcze bardziej dopracowany. Na dzien dzisiejszy brzmi: "Upodobania pokarmowe i zarlocznosc turkuci podjadków w warunkach hodowlanych, symulujacych naturalne". Plan doswiadczen tez mam gotowy. Jednak to wszystko to nawet nie jest polowa sukcesu. Otoz wypadaloby na wstepie pracy przedstawic biologie tego owada. I tu niestety zaczyna sie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
3 odpowiedzi na ten temat
Napisany 29 sierpnia 2007 - 21:13
Podobne tematy: biologia turkucia podjadka x
Archiwum ogłoszeń
telefon sony xperia J, książki biologia i chemiasz, 12 lut 2016 |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
telefon sony xperia J, książki biologia i chemiasz, 12 lut 2016 |
|
|
|||
![]() |
Owady
Problem ze znalezieniem jaj Turkucia podjadka.MaBugaaj |
|
|
|
|
Literatura
Żółw egipski Testudo kleinmanni (Lortet, 1883) - biologia i problemy ochronyNook |
|
|
|||
Herpetologia
Zaskroniec Zwyczajny. Biologia i ochrona. - nowa książkapapaj, 17 paź 2012 |
|
|
Napisany 31 sierpnia 2007 - 10:12
Nie wybrałeś sobie łatwego tematu ;)
Zagadnienia, które Cię...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Zagadnienia, które Cię...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 31 sierpnia 2007 - 10:33
Jeśli chodzi o biologię, to znajdziesz dość dużo informacji we...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 31 sierpnia 2007 - 11:40
Tak wlasciwie to jest zmieniony temat mojej pracy. Pierwszy to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany