Pisze tutaj a nie w dziale "Budowa i Osprzet" ponieważ tu zaglada wiecej ludzi! Prosilbym moderatorów, aby nie przenosili i nie usuwali mojego postu dopóki nie zakonczymy tematu! Z góry dziekuje! Otóż jestem w trakcie budowy terra ze starej szafy i stanalem na tym jak wykombinowac podłogę tak zeby nie przepuszczała wody! Chciałbym zrobić takie "korytko" tak, aby zachodziło 10 cm na kazda sciankę! Nie wiem z czego to zrobic! Na podłodze miałby byc kabel grzewczy ( najlepiej pod tym korytkiem),na tym sciółka a na niej basenik z wodą oraz wodospad+ generator mgły! Macie moze jakies pomysły? Reszta terra bedzie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
7 odpowiedzi na ten temat
Napisany 11 sierpnia 2007 - 16:08
Podobne tematy: Doradzcie prosze jestem w kropce... x
Przypięty
Hyde Park
Proszę was o pomoc w leczeniu nerekVeirone, 07 sie 2025 |
|
0 |
|
|||
identyfikacja
Owady
Znalezione u Agamy Brodatej, proszę o identyfikacje o ile da się z takiego zdjęciaDrkLilium, 11 wrz 2025 |
|
0 |
|
|||
Wyceny, gdzie kupić
Proszę o wycenęMatius1991, 21 sie 2025 |
|
0 |
|
|||
Wyceny, gdzie kupić
PROSZE O WYCENE- Boa CesarskiHiroya90, 19 sie 2025 |
|
0 |
|
|||
Archiwum ogłoszeń
Proszę usunąć. Nieaktualnewsiecipl, 06 maj 2025 |
|
0 |
|
Gość_Anonymous_*
Napisany 11 sierpnia 2007 - 16:34
jak chcesz kabel grzewczy na dole, to nie kombinuj z...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 11 sierpnia 2007 - 17:03
I wszystko uszczelnić silikonem tak? W sumie to nie głupi...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Gość_Anonymous_*
Napisany 11 sierpnia 2007 - 17:07
w tej samej cenie jest silikon akwarystyczny, który nie jest...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 11 sierpnia 2007 - 17:47
ja tez mam terrarium ze starej szafy i dno uszczelniłem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 11 sierpnia 2007 - 20:19
zamów u szklarz akwarium tak żeby przykrywało dno szafy i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 12 sierpnia 2007 - 11:05
Kurcze chyba tak zrobie! Poprosze szklarza zeby mi to wykonał!...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 sierpnia 2007 - 11:34
Wykafelkowac mozna :) ja tam mam i jest git.
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany