Nie rozumiem czego się czepiacie, terraria są bez zarzutu:/ Zanim zacząłem się interesować wężami też myślałem, że roślinki+jakieś naturalne podłoże to podstawa, ale w praktyce stosuję trociny i ręczniki papierowe(gazety sobie darowałem od kiedy regiusica pewnego razu mi się przefarbowała;)). Wielkość? Tutaj się nie wypowiem, na razie trzymam się "norm" ustalonych przez ludzi bardziej doświadczonych i jest dobrze.
Chciałbym dodać jeszcze coś do tego "zdobywania doświadczenia". Skąd wziął się pogląd że kupując sobie x zwierząt w rok czy kilka nawet lat można stać się "doświadczonym hodowcą"? Jeśli tak jest w rzeczywistości to mamy w Polsce całe legiony...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Chciałbym dodać jeszcze coś do tego "zdobywania doświadczenia". Skąd wziął się pogląd że kupując sobie x zwierząt w rok czy kilka nawet lat można stać się "doświadczonym hodowcą"? Jeśli tak jest w rzeczywistości to mamy w Polsce całe legiony...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)