w dodatku przykry jest fakt ze zolwia kupuja rodzice dzieciom jako malo klopotliwego zwierzaka.no bo przecierz biegac po mieszkaniu nie musi,czesac go nie trzeba,moze mieszkac...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
35 odpowiedzi na ten temat
Napisany 18 maja 2007 - 09:05
Podobne tematy: wracam do zolwia masakry x
Kupię
Wracam po latach. Terrarium dla węży nadrzewnychdexrer, 30 wrz 2024 |
|
![]() |
|||
Kupię
Wracam po latach. Terrarium dla węży nadrzewnychdexrer, 30 wrz 2024 |
|
![]() |
|||
terrarium
Początkujący hodowcy żółwi
Pokrywa dla zolwia wodno-lądowegorzufterminator ![]() |
|
![]() |
|||
tematy ogólne
Początkujący hodowcy żółwi
Zakup zolwia stepowegomagik700 ![]() |
|
![]() |
|||
Aspekty prawne terrarystyki
Rozmnażanie zolwia zoltolicegoTomaso, 02 sty 2022 |
|
![]() |
Napisany 18 maja 2007 - 10:19
Zapomnialem napisac z jakiej ksiazki ja korzystalem.
"Żólwie lądowe i wodne" Podręczny Poradnik Hodowlany - Maryla Gajownik Mirosław Gromek Adam Hryniewicz Wydawnictwo:...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
"Żólwie lądowe i wodne" Podręczny Poradnik Hodowlany - Maryla Gajownik Mirosław Gromek Adam Hryniewicz Wydawnictwo:...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 18 maja 2007 - 10:32
Wiem :D (akurat na ironii i sarkazmie trochę się znam :) )
Albo na zdrowy rozsądek, podawać to co żółwie jedzą w...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Albo na zdrowy rozsądek, podawać to co żółwie jedzą w...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 18 maja 2007 - 11:07
Zgadzam się, że nie każdy ma dostęp do internetu, lecz wydaje mi się, że wystarczy tylko chcieć. Zawsze można pójść do kafejki internetowej, do kolegi,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 18 maja 2007 - 12:40
[quote]Wiem :D (akurat na ironii i sarkazmie trochę się znam :) )
Napisany 21 maja 2007 - 09:55
Często na początku wystarczą Ci książki. Też tak miałam - kupiłam sobie kilka i wydawało mi się, że wszystko jest gitesowo.
Dopiero...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Dopiero...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów