Czesc jestem poczatkujacym terrarysta i mam 5 miesiecznego Gekona tureckiego ktorego dostalem od kumpla pare dni temu i mam problem . Moj problem polega natym ze wogule sie nieznam na terrarystyce a musze zapewnic mojemu zwierzakowi optymalne warunki do zycia .Mam terarium ,swierszcze,ale wiem ze to tylko czesc a co z reszta np. naswietlanie , wilgotnosc ,ile mu swierszczow dawac itp.Prosze pomozcie !!!Tomek a i nic mu nie bedzie jak temperatura skoczla raz do 35C
3 odpowiedzi na ten temat
Napisany 10 października 2005 - 15:04
Podobne tematy: (pytanko) jak najlepiej dla mojego Gekona Tureckiego x
Oddam
Oddam gekona lamparciego wraz z wyposażeniem (Kraków)Vincento, 20 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
tematy ogólne
Ptaszniki
Jakim kurierem najlepiej wysłać ptasznikaMichalo, 06 paź 2025 |
|
![]() |
![]() |
||
zdrowie
Jaszczurki
Rana u gekona lamparciegoTomaszbn ![]() |
|
![]() |
|||
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
Hurt 300 szt T vagans L1 z mojego rozmnożenia z dokumentem PIWExclusive_Chondros, 02 paź 2025 |
|
![]() |
|||
tematy ogólne
Gekony, eublefary i inne Gekkota
Jak złapać gekona płaczącego?Dimitri, 23 lut 2020 |
|
![]() |
Gość__*
Napisany 10 października 2005 - 19:33
człowieku
1 terrarium szklane z suwanymi szybkami i wętylacją(...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarium szklane z suwanymi szybkami i wętylacją(...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 10 października 2005 - 20:36
dzieki wielkie a jeszcze jedno jak mam czesto dawac te...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Gość__*
Napisany 11 października 2005 - 19:02
nom naświetlaj przez taki czas jaki jest światło w dzień...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów