witam, jak mam wziac malego geka na rece. jeszcze go nie bralem ale wiem ze co jakis czas (zwlaszcza po wylince) wypada go wziac i ogladnac dokladnie czy wszystko gra ale zal mi go bo widze ze sie boi i nie chce. jak wy sobie z tym radzicie?
7 odpowiedzi na ten temat
Napisany 24 kwietnia 2007 - 14:32
Podobne tematy: jak wziac malego na rece? x
Archiwum ogłoszeń
Oddam w dobre ręce agamę brodatą!krawuczke ![]() |
|
![]() |
|||
Archiwum ogłoszeń
Oddam w dobre ręce dwa dorosłe ptaszniki + terrarialissahundsfeld, 14 sty 2025 |
|
![]() |
|||
tematy ogólne
Dusiciele
Skąd wziąć boa constrictor constrictor (czerwonoogonowy)Terrarystazpasji, 26 gru 2024 |
|
![]() |
![]() |
||
![]() |
Archiwum ogłoszeń
Oddam 3 ptaszniki w dobre ręcesondey, 24 paź 2024 |
|
![]() |
||
Archiwum ogłoszeń
Oddam w dobre ręceAmatorHodowca, 17 paź 2024 |
|
![]() |
Napisany 24 kwietnia 2007 - 14:34
Ja delikatnie łapię zaraz za przednimi łapkami i podkładam rękę...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 kwietnia 2007 - 14:46
nie bierzemy na ręce?
Napisany 24 kwietnia 2007 - 14:50
[quote]nie bierzemy na ręce?[/quote]
Nie no czasami trzeba małego...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Nie no czasami trzeba małego...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 kwietnia 2007 - 14:50
to jak ogldasz swojego gekona jezeli ma dpiero 4 tygodnie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 kwietnia 2007 - 15:04
Ta normalne :) i daj mu spokój i nie bierz...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 kwietnia 2007 - 15:07
Jeżeli chcesz coś zrobić, co wymaga wzięcia na ręce, proponuję...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 kwietnia 2007 - 16:33
Dobrym sposobem bedzie tez zagonienie gekonika do jakiegos pudelka (na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów