Dzień dobry, boję się o moją samiczkę boa cesarskiego. Wszystko było w porządku, wyciągałam ją z terrarium i jakies pół godziny później zauważyłam, że siedzi zanurzona w wodzie. To już mnie zaniepokoiło, bo nigdy tak nie robi. W pobliżu jej ogona zobaczyłam coś czerwonego, zgaduje ze jej odbyt i przestraszyłam się, że wypadł ale po jakimś czasie + jednym zalagwieniu się było znów ok. Kupa wyglądała na twardą i dość starą + wyczułam coś twardego blisko jej ogona. Aktualnie załatwiła się po raz drugi i twardość zniknęła ale było to dość duże i znów wystaje jej to z pod ogona....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Pilnie, twarde w dotyku blisko ogona, dziwne zachowanie
4 odpowiedzi na ten temat
Napisany 23 grudnia 2024 - 04:12
Podobne tematy: Pilnie, twarde w dotyku blisko ogona, dziwne zachowanie x
Ogłoszenia matrymonialne
Brachypelma vagans - świeży dorosły pilnie potrzebnySNAKESPIDER, 08 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
zachowania
Dusiciele
Pyton królewski dziwne zachowaniaTost69, 27 sie 2025 |
|
![]() |
![]() |
||
linienie
Dusiciele
Martwica ogonaKuchi9595ddds ![]() |
|
![]() |
|||
Sprzedam węże
Pytony królewskie dorosłe, podrostki samce i samice. Pilnie!Alekszw21, 04 sie 2025 |
|
![]() |
|||
zachowania
Straszyki
Dziwne zachowanie po kopulacjiLilla_My1984, 13 maj 2025 |
|
![]() |
![]() |
Napisany 23 grudnia 2024 - 10:21
Trochę późno, ale tutaj zdjęcie: https://postimg.cc/zLBZ2wZD
Na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 23 grudnia 2024 - 15:19
https://postimg.cc/5jfZpHTk
tak to wygląda na chwilę obecną....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
tak to wygląda na chwilę obecną....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 23 grudnia 2024 - 22:00
To mogą być różne rzeczy - infekcja, problemy z kloaką,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 grudnia 2024 - 01:42
Zamykam temat z powodu: Zabiorę ją do weta jak najszybciej....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów