Jakis czas temu stawialem temat ze moj ptasznik nie chce jesc uspakajano mnie ze to moze byc wylinka lub jest najedzony. Tylko byla taka sprawa ze kupilem tego pajaka niby po wylince (L5) chyba ze faktycznie ja przeszedl podobno 10 wrzesnia a pajaka dostalem chyba 14. Nakarmilem go maczniakiem dosyc sporym i od tamtej pory nie jadl nic do dzisiaj. Dzis zreszta tez nie. Jest tu mowa o Cambridgei bo nie wspomnialem i jak wiadomo ptaszniki nadrzewne charakteryzuja sie tym ze robia duza ilosc pajeczyny noi utkal sobie biedak taka nore ze hej. Dzisiaj rano sie budze i widze mojego...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
2 odpowiedzi na ten temat
Napisany 04 października 2005 - 16:48
Podobne tematy: Biała piękność . . . x
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
Ptaszniki maluchy, zestawy, samce adult | Wysyłka / Bielsko-Biała, Skoczów / Katowice 16.11 / Ostrawa 14.12Lolexxen, 11 lis 2025 |
|
|
|||
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
Ptaszniki maluchy, zestawy, samce adult | Wysyłka / Bielsko-Biała, Skoczów / Katowice 16.11 / Ostrawa 14.12Lolexxen, 11 lis 2025 |
|
|
|||
zdrowie
Gekon lamparci (Eublefar)
Biała masa wychodząca z odbytu samicyPerelka15, 27 lut 2025 |
|
|
|
||
odmiany barwne
Ptaszniki
pls pomocy z modliszką. jak uzyskać białą sphodromantis viridis?slabyTerrarysta, 30 gru 2024 |
|
|
|
||
Archiwum ogłoszeń
Karmówka - Bielsko-Białaemilio88, 03 lis 2024 |
|
|
Napisany 04 października 2005 - 21:47
wszystko mozliwe;]
Napisany 05 października 2005 - 18:47
mozliwe ze ci wkrecil z ta wylinka. ja mialem podobna...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany