Dziś przychodze ze szkoly naturalnie zagladam do moich gastric (wtedy L1) otwieram kliszówke jednej z nich a tu: (buuum) patrze jakaś zgnieciona modliszka lezy na sciance myslalem ze jak ostatnio zamykalem kliszowke to ja zgniotlem patrze na dno a tam chodzi sobie piekna żółta L2 co za ulga wyrzucilem wylinke i zagladam do nastepnej lezy na plecach i ledwo sie rusza mysle zdycha bo odkad ja mam w ogole nie jadla przysuwam jej pensete ta sie chwyta i zwisa glowa w dol zorientowalem sie ze linieje patrzylem jak z wylinki wychodzila piekna zielona modlicha ;) ale wylinka jej sie do...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
2 odpowiedzi na ten temat
Napisany 04 kwietnia 2007 - 18:26
Podobne tematy: Moje gastrice linieja :d x
Kiedy małe krocionogi linieją?Semea4 ![]() |
|
![]() |
|||
linienie
Gekony, eublefary i inne Gekkota
Co ile gekony orzęsione linieją???Majer49a, 05 sty 2019 |
|
![]() |
|||
linienie
Ptaszniki
Hati hati nimfy n1 nie liniejąZajcuP, 29 lip 2018 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Zamienie modliszke subimago S.Gastrice na inne mniejsze modliszki lub inne owadymarcys123, 08 lis 2016 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Zamienie modliszke S.Gastrice na inne mniejsze modliszki lub inne owadymarcys123, 06 lis 2016 |
|
![]() |
Napisany 04 kwietnia 2007 - 21:47
Nie byla az taka dluga :D
Napisany 06 kwietnia 2007 - 13:17
GRATULACJE.
Ja jako 1 modliszki też miałem gastrice. Bardzo...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Ja jako 1 modliszki też miałem gastrice. Bardzo...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów