Witam was serdecznie, jestem posiadaczem prawie 3.5 letniego kameleona lamparciego.
Do tej pory nie było większych problemów zdrowotnych. Jakoś z początkiem grudnia zaczął być...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 30 grudnia 2022 - 14:14
Witam was serdecznie, jestem posiadaczem prawie 3.5 letniego kameleona lamparciego.
Do tej pory nie było większych problemów zdrowotnych. Jakoś z początkiem grudnia zaczął być...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
zdrowie
Początkujący terraryści i początkujący pozostałe grupy zwierząt
Infekcja w pysku AksolotlaJossjoss, 10 gru 2021 |
|
![]() |
|||
zdrowie
Początkujący hodowcy węży
Infekcja dróg oddechowychPiotrCosta, 16 mar 2019 |
|
![]() |
![]() |
||
zdrowie
Gekony Nowej Kaledonii: rodzaj Correlophus, Mniarogekko, Rhacodactylus
Infekcja ogonka i martwicaPiotr994, 28 paź 2019 |
|
![]() |
|||
zdrowie
Początkujący hodowcy żółwi
Białe tarczki rogowe u żółwia - infekcja?Aleksaandra, 31 maj 2018 |
|
![]() |
Napisany 30 grudnia 2022 - 17:02
Jeżeli ma infekcję to z jedzeniem jak i trawieniem będzie nieciekawie. Jeżeli będzie już bardzo słaby i dalej nie będzie chciał jeść to wet powinien...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 30 grudnia 2022 - 18:46
Dzięki Kasperek. W takim razie wstrzymam się jeszcze z karmieniem do czasu aż wyniki przyjdą i zdecydujemy co dalej z wetem. Nadal ma podawany antybiotyk...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 stycznia 2023 - 17:07
Hej, i jak tam zdrowie małego? doszedł do siebie?
Napisany 18 stycznia 2023 - 23:18
Hej, sorrka, że nie odpisywałem ale robie update.
Niestety nie jest dobrze i Kamyk na dniach prawdopodobnie umrze.
Generalnie z wymazów oraz kupki...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 19 stycznia 2023 - 22:31
No jak już wet nie może pomóc to tylko trzymać kciuki. Mógłby mu wet podać bombę witaminowo-odżywczą ale jak jest w takim stanie jak piszesz...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów