Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

- - - - -  
Styrobox

• Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
8 odpowiedzi na ten temat

#1 Couek

Couek
  • Terrarysta
  • Z nami od: 4504 dni
  • Polska / Dolnośląskie / Wrocław

Napisany 17 grudnia 2022 - 18:35

Czy na giełdach w zimie można kupić styroboxy? Jutro giełda a ja nie mam żadnego boxa do transportu :( Dysponuje samochodem, ale do niego też...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Podobne tematy: Styrobox     x

#2 k7l

k7l

Moderator w działach jaszczurkowych

• Moderator
  • Z nami od: 3025 dni
  • Polska / Śląskie / Ruda Śląska

Napisany 17 grudnia 2022 - 21:00

heat pack, termofor, butelki z ciepłą wodą itp. Załadowac do pojemnika transportowego ewentualnie kartonu a w samochodzie włączyć ogrzewanie na full. Do domu dojedziesz bez...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#3 Couek

Couek
  • Terrarysta

Napisany 19 grudnia 2022 - 10:54

Dzięki za odpowiedź. Posłuchałem właściciela dużego sklepu z Wrocławia i przeniosłem gada w pudełku pod kurtką. O dziwo udało się. U Pana co mi doradzał...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Edytowany przez Couek, 19 grudnia 2022 - 14:43.

#4 k7l

k7l

• Moderator

Napisany 19 grudnia 2022 - 21:41

@[member='Couek'] Moim skromnym zdaniem to już nie są te giełdy co były chociażby 10 lat temu, okazji już nie znajdziesz :) Większość giełd w Polsce...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#5 Couek

Couek
  • Terrarysta

Napisany 20 grudnia 2022 - 10:13

Większość giełd w Polsce to ciągle jedni i Ci sami sprzedawcy gdzie byś nie pojechał, oczywiście dużą rolę gra...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#6 k7l

k7l

• Moderator

Napisany 20 grudnia 2022 - 20:26

@[member='Couek'] Jest duzo racji w tym o czym tu piszesz, absolutnie nie mówię żeby nie kupować od hobbystów, ba sam jestem hobbystą który co jakiś...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#7 Couek

Couek
  • Terrarysta

Napisany 21 grudnia 2022 - 11:45

@[member='Couek'] Jest duzo racji w tym o czym tu piszesz, absolutnie nie mówię żeby nie kupować od hobbystów, ba...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Edytowany przez Couek, 21 grudnia 2022 - 12:21.

#8 stachu92

stachu92
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5592 dni
  • Polska / Śląskie / Częstochowa

Napisany 21 grudnia 2022 - 22:25

Dlaczego uważasz ze na giełdzie powinno być taniej niż przez internet? Wystawienie na giełdzie kosztuje i czas i pieniądze. Giełda dla sprzedawcy to nie tylko...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#9 Couek

Couek
  • Terrarysta

Napisany 22 grudnia 2022 - 15:35

Sprzedając w sklepie stacjonarnym czy internetowym też ponosisz koszty. Śmiem twierdzić, że podobne a może nawet większe niż koszty wystawienia się na giełdzie. Za to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

1 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.