hejo! chętnie adoptuję małego szopa (najlepiej jeszcze szczeniątko) ale nie wiem gdzie mogę takiego znaleźć,d od kilku lat interesowały mnie szopy więc wiem o nich prawie wszystko :) mam dla niego dobre warunki i chcę go trzymać jako zwierzę towarzyszące a nie hodowlane! będę z nim chodzić na dużo spacerów więc będzie miał wiele ruchu a także posiadam jeszcze 5 kotów i małego psa więc będzie miał się z kim bawić! znam szopa dietę a także czego jadać nie może, zdaję sobie sprawę też tego, że szopy lubią psocić ale mi to nie przeszkadza (jestem do tego przyzwyczajona...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 09 sierpnia 2022 - 22:29
Podobne tematy: adoptuję szopa pracza/gdzie i jak? x
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Kupie SzopaPrezes940, 26 paź 2021 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Kupie młodego szopa praczaLEWYDISCUS ![]() |
|
![]() |
|||
Wyceny, gdzie kupić
gdzie kupię szopa pracza??lejcyn14, 02 cze 2019 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Kupię szopa praczaprzemekprzemek ![]() |
|
![]() |
Napisany 10 sierpnia 2022 - 07:43
W Unii przepisy nie pozwalają na adopcję szopa, ponieważ jest...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 10 sierpnia 2022 - 12:14
W Unii przepisy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 12 sierpnia 2022 - 00:49
- przetrzymywania, w tym w...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 12 sierpnia 2022 - 15:19
Nie bardzo rozumiem jak...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 09 listopada 2022 - 17:46
Prawdę mówiąc wątpię by można było zdobyć go w Polsce...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów