Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

Gabor - fakty i mity?

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
15 odpowiedzi na ten temat

#1 Psalmopoeus

Psalmopoeus
  • Terrarysta
  • Z nami od: 8139 dni
  • Polska / Małopolskie / Dąbrowa Tarnowska

Napisany 28 marca 2007 - 16:45

Witam
Chciałem dokładnie opisać całą zaistniałą sytuacje.20.11.2006 zawiozłem samice zig zag boa do Gabora Kamińskiego.Była w dobrej kondycji, ważyła trochę ponad 4 kg(gdy ją przywiozłem ponad 25% mniej).Samica zjadła pierwszy posiłek u niego i rozchorowała się(o czym powiedział mi ok 2 tyg po jej odebraniu) i od tego momenty samica nie chciała jeść(tak opisał hodowca).Po jakimś czasie pisze do mnie żebym odebrał samice ponieważ dalej nie chciała jeść.Uzgodniliśmy termin, na miejscu gdy zobaczyłem samice byłem trochę rozczarowany(w racku w którym ją trzymał wydobywały się nie miłe zapachy i panował nie ład - Gabor twierdzi, że nie chciał jej stresować...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#2 Gość_Anonymous_*

Gość_Anonymous_*
  • Gość

Napisany 28 marca 2007 - 16:55

Moje zdanie ...

Każdy szanujący siebie i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#3 Gość_Anonymous_*

Gość_Anonymous_*
  • Gość

Napisany 28 marca 2007 - 17:21

Z tego co pisze psalmopoeus to uważam ,ze skoro Boa...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#4 Tomek_M

Tomek_M
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7835 dni
  • Polska / Mazowieckie / Warszawa

Napisany 28 marca 2007 - 20:29

Ty lepiej nic nie stosuj i jak najszybciej zrob wymaz...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#5 ser

ser
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7809 dni
  • Polska / Dolnośląskie / Jelenia Góra

Napisany 29 marca 2007 - 13:06

ja wziąłem do soebie ostatnio samice boa c. dorosłą, zeby...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#6 Psalmopoeus

Psalmopoeus
  • Terrarysta

Napisany 29 marca 2007 - 14:30

Ja nikomu niczego nie narzucam jedynie proszę o rade.Sam nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#7 Psalmopoeus

Psalmopoeus
  • Terrarysta

Napisany 29 marca 2007 - 17:38

Być może w pierwszym wypadku(1 choroba u niego) mogła być...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#8 Tomek_M

Tomek_M
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7835 dni

Napisany 29 marca 2007 - 19:19

akurat to o bakteriach to ja bym uznal za jedno...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#9 Psalmopoeus

Psalmopoeus
  • Terrarysta

Napisany 29 marca 2007 - 19:24

Zapomniałem dodać też, że samica była w racku, w którym...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#10 Gabor

Gabor
  • Przyjaciele
  • Z nami od: 8133 dni

Napisany 31 marca 2007 - 20:05

Witam

Jestem bardzo zdziwiony twoim postem. Az...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

0 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.