Hej,
wczoraj zakupiłam na giełdzie w Hamm biczogona oczkowanego. To moja pierwsza przygoda z biczogonami. Długo się przygotowywałam do przyjęcia nowego malucha, ale mimo wszystko...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 12 czerwca 2022 - 08:44
Hej,
wczoraj zakupiłam na giełdzie w Hamm biczogona oczkowanego. To moja pierwsza przygoda z biczogonami. Długo się przygotowywałam do przyjęcia nowego malucha, ale mimo wszystko...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Sprzedam jaszczurki
młode Uromastyx ornata Wrocławirve, 16 lip 2025 |
|
![]() |
|||
tematy ogólne
Gekon Eublefar (Eublefar ) lamparci
Oswajanie gekona...Janiu, 12 lip 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Jaszczurka roślinożerna Biczogon Książęcy - Uromastyx princeps z dokumentamiRetian, 10 gru 2024 |
|
![]() |
|||
Sprzedam terraria, akcesoria, rośliny
Terrarium dla agamy, biczogonaEmemem, 20 wrz 2024 |
|
![]() |
|||
Kupię
Kupię biczogonapc209235, 16 gru 2023 |
|
![]() |
Napisany 14 czerwca 2022 - 10:50
Gadów się nie oswaja. Większość z czasem przyzwyczaja się do interakcji ze strony człowieka, ale nie wszystkie, to jednak w dużej mierze dzikie zwierzęta, nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 15 czerwca 2022 - 09:03
Gdy się bardziej przyjrzałam, zobaczyłam 2 rany, jedną na szczęce/ wardze- wcześniej myślałam, że to może zabrudzenie od pokarmu, ale po kilku dniach ta plamka...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów