Hej małe pytanie 2 dni temu padła mi stroma z niewiadomej przyczyny :( kupiłem na giełdzie L 6 ... Po 2 tygodniach wyliniała mi , wszystko było ok . jednak na następny dzień patrze a pająk leży do góry nogami podkulony a\, a z otworu gębowego wyciekała jej jakaś maż !!! Wie ktoś może co jej było ? aha na odwłoku po linieniu miała taką ciemną plamkę !! :(
3 odpowiedzi na ten temat
Napisany 26 marca 2007 - 13:36
Podobne tematy: Stroma padła :( x
Archiwum ogłoszeń
Kilka samica adult m.in everetti, stroma, mira, vonwirthi + parki A. rufa Brasilbursky, 03 kwi 2024 |
|
|
|||
zdrowie
Ptaszniki
Pterinopelma sazimai padła po wylince - dlaczego?Anica_N, 23 mar 2023 |
|
|
|
||
Padła mi Chromkamarcin0409, 27 lut 2023 |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
Samice stroma, tigri, balfa - po wylinkach, do dopuszczania! Zamianamonia22_7, 22 sty 2020 |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
Samice stroma, tigri, balfa - po wylinkach, do dopuszczania!monia22_7, 16 sty 2020 |
|
|
Napisany 26 marca 2007 - 13:43
Pająk prawdopodobnie doznał jakiegoś urazu po wylince kiedy jego ciało...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 26 marca 2007 - 14:29
Podczas wylinki mogła doznać obrażeń wewnętrznych, lub tak jak już...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 marca 2007 - 14:42
Nie nie było nic takiego ... szkoda ładny pajączek .....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany