Jump to content

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

zachowania

- - - - -  
Pyton się „trzęsie” gdy biorę go na ręce

• You cannot start a new topic
  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 Aga002

Aga002
  • Terrarysta
  • Z nami od: 1408 dni
  • Poland / Mazowieckie / Warszawa

Posted 26 December 2021 - 02:03

Witam, mam młodego, ok 6msc pytona królewskiego, jest u mnie od paru dni a sam gad jest moim pierwszym więc proszę o wyrozumiałość. Jeszcze ucze się jego wszystkich zachowań : D. Ogólnie wiadomo że jest trochę narazie wystraszony, staram się go nie denerwować i po mału oswajać. I tu pytanie, może głupie ale chce mieć pewność. Jak wyjmuję go na ręce zauważyłam że tak jakoś dziwnie macha(?) ogonem najczęściej gdy się jakby blokuje o skórę (nie wiem jak to opisać inaczej, nie trzymam go raczej daje mu swobodnie poruszać się po rękach ale na dłoniach robi się jakby tarcie że......................for more text you need to be logged in. Please login to read the post, or register

Similar Topics: Pyton się „trzęsie” gdy biorę go na ręce     x

#2 Berylldz

Berylldz
  • Terrarysta
  • Z nami od: 2034 dni
  • Poland / Łódzkie / Łódź

Posted 27 December 2021 - 21:10

ok moment a ile czasu miał święty spokój żeby się......................for more text you need to be logged in. Please login to read the post, or register

#3 XxKokaa

XxKokaa
  • Terrarysta
  • Z nami od: 1547 dni
  • Poland / Opolskie / Kędzierzyn Koźle

Posted 28 December 2021 - 19:09

Drżenie ogonem głownie w takich sytuacjach oznacza nerwy i może......................for more text you need to be logged in. Please login to read the post, or register

#4 Aga002

Aga002
  • Terrarysta
  • Z nami od: 1408 dni
  • Poland / Mazowieckie / Warszawa

Posted 28 December 2021 - 19:21

Problem rozwiązany, jeśli chodzi o ręce wystarczyło mocniej wytrzeć po......................for more text you need to be logged in. Please login to read the post, or register

#5 XxKokaa

XxKokaa
  • Terrarysta
  • Z nami od: 1547 dni
  • Poland / Opolskie / Kędzierzyn Koźle

Posted 28 December 2021 - 19:31

@Aga002

Czyli po prostu wilgoć i aklimatyzacje ;) Powodzenia.

0 user(s) are browsing this forum

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.