Po niemal równo 5 latach od zakupu ośmiu młodziutkich Trachycephalus nigromaculatus (ponoć od 3 niespokrewnionych par, ale wiemy jak to z tym jest - nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Trachycephalus nigromaculatus (rzekotka kaskogłowa) - po raz pierwszy u mnie
Podobne tematy: Trachycephalus nigromaculatus (rzekotka kaskogłowa) - po raz pierwszy u mnie x
Sprzedam żółwie, krokodyle, płazy, małe ssaki (nie karmowe)
Aga,Żaba byk,Rzekotka australijskaGryczkov, 21 lip 2025 |
|
![]() |
|||
wybór zwierzęcia
Początkujący hodowcy ptaszników, skorpionów i innych pajęczaków
pierwszy ptasznikaaaa565, 09 gru 2024 |
|
![]() |
|||
Sprzedam żółwie, krokodyle, płazy, małe ssaki (nie karmowe)
Sprzedam młode rzekotki żabie Trachycephalus resinifictrixalatriel, 19 maj 2025 |
|
![]() |
|||
początkujący płazy
Płazy
Rzekotka zielona nie chce jeść i sprawa karmienia jejkarolinasw, 28 sty 2025 |
|
![]() |
![]() |
||
Hyde Park
Pierwszy odcinek z serii rozmów o ŚWIECIE TERRARYSTY.AlleTerra, 26 paź 2024 |
|
![]() |
Napisany 25 października 2021 - 19:34
Na ten moment (25.10) pływa 13 dużych, ładnych kijanek. Kijanki rosną jak na drożdżach, z dnia na dzień widać że są większe. Są też bardzo...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 31 października 2021 - 16:40
Dzisiaj udało mi się przyuważyć pierwszą kijankę z nóżkami :) W celu wykonania lepszych zdjęć przełowiłem ją do szklanki około 250 ml. Przy okazji utwierdziłem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 15 listopada 2021 - 13:24
Gratulacje!! Bardzo milo jest widziec jak dodajesz sukces do sukcesu. Super, tak trzymac!
Bardzo mi miło...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 06 stycznia 2022 - 21:41
Podejrzewam że w przeciągu 2-3 miesięcy będę znowu próbował rozmnażać ten gatunek, może tym razem wykluje się więcej kijanek. Co do samych maluchów to są...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 marca 2022 - 16:08
Małe drzekotki poszły w świat, mając na oko 4-5 cm długości ciała (SVL), pomijając tego jednego który nie rósł i został zjedzony przez rodzeństwo, wszystko...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów