Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

tematy ogólne

- - - - -  
O.Aureotibialis ucieczka?

• Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
5 odpowiedzi na ten temat

#1 Smitek92

Smitek92
  • Terrarysta
  • Z nami od: 4649 dni
  • Polska / Śląskie / Jastrzębie Zdrój

Napisany 13 lutego 2021 - 18:46

Witam wszystkich jak w temacie sprawa jest bardzo dziwna, bo czyszcząc zbiornik, kiedy wysypywałem ziemię okazało się, że pająk znikł. Ziemię przekopałem ze trzy razy i nie ma, były tylko resztki wylinki i świerszcz którego o dziwo nie zjadł, bo myślałem, że capnął go, bo rzuciłem mu go ze dwa tygodnie temu. Chatę wywróciłem do góry nogami, wszystko przeszukałem nawet szafy z ubraniami, "pułapki" z mocno wilgotnym ręcznikiem porozstawiane i nic. Zbiornik co prawda z cienkiego plastiku ale szczelny nigdzie dziury nie ma, wieczka też nie był w stanie otworzyć, analizowałem to i po prostu nie dałby rady go otworzyć(miał...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Podobne tematy: O.Aureotibialis ucieczka?     x

#2 mateusz03

mateusz03
  • Terrarysta
  • Z nami od: 1813 dni
  • Polska / Wielkopolskie / Stęszew

Napisany 13 lutego 2021 - 18:55

Moim zdaniem są dwie opcje : 

Te resztki wylinki to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#3 Smitek92

Smitek92
  • Terrarysta

Napisany 13 lutego 2021 - 20:21

Właśnie też tak podejrzewam, że mógł zostać zjedzony, bo świerszcz...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#4 H1133D

H1133D
  • Terrarysta
  • Z nami od: 2059 dni
  • Polska / Łódzkie / Radomsko

Napisany 15 lutego 2021 - 16:54

Jesteś pewnien, że miałeś pająka? Na poważnie to bardzo możliwe,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#5 Smitek92

Smitek92
  • Terrarysta

Napisany 16 lutego 2021 - 09:11

Pewnie, miałem go od trzeciej wylinki i tym bardziej mi...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#6 H1133D

H1133D
  • Terrarysta
  • Z nami od: 2059 dni
  • Polska / Łódzkie / Radomsko

Napisany 16 lutego 2021 - 19:55

Pewnie świerszcz dawno byłby pożarty(: Samiczki tego gatunku są piękne,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

0 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.