Witam wszystkich jak w temacie sprawa jest bardzo dziwna, bo czyszcząc zbiornik, kiedy wysypywałem ziemię okazało się, że pająk znikł. Ziemię przekopałem ze trzy razy i nie ma, były tylko resztki wylinki i świerszcz którego o dziwo nie zjadł, bo myślałem, że capnął go, bo rzuciłem mu go ze dwa tygodnie temu. Chatę wywróciłem do góry nogami, wszystko przeszukałem nawet szafy z ubraniami, "pułapki" z mocno wilgotnym ręcznikiem porozstawiane i nic. Zbiornik co prawda z cienkiego plastiku ale szczelny nigdzie dziury nie ma, wieczka też nie był w stanie otworzyć, analizowałem to i po prostu nie dałby rady go otworzyć(miał...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 13 lutego 2021 - 18:46
Podobne tematy: O.Aureotibialis ucieczka? x
zachowania
Zwierzęta karmowe
Ucieczka paru karaczanów tureckichmarcin0409, 11 gru 2024 |
|
![]() |
|||
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
Maluchy E. murinus L1 i P. everetti L1..........samiec O. aureotibialis adult + sporo samiczek.Serb, 17 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
SAMCE ADULT: H.pulchripes i O.aureotibialisFrykas, 06 sie 2025 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
o.aureotibialis samica adulteve667, 02 cze 2025 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Ephebopus cyanognathus, Neischnocolus (Ami) sp. panama, Ornithoctonus aureotibialis ...kosma, 04 paź 2024 |
|
![]() |
Napisany 13 lutego 2021 - 18:55
Moim zdaniem są dwie opcje :
Te resztki wylinki to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 13 lutego 2021 - 20:21
Właśnie też tak podejrzewam, że mógł zostać zjedzony, bo świerszcz...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 15 lutego 2021 - 16:54
Jesteś pewnien, że miałeś pająka? Na poważnie to bardzo możliwe,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 16 lutego 2021 - 09:11
Pewnie, miałem go od trzeciej wylinki i tym bardziej mi...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 16 lutego 2021 - 19:55
Pewnie świerszcz dawno byłby pożarty(: Samiczki tego gatunku są piękne,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów