Cześć,
w piątek dostałem poważny impuls, żeby po... 1... 2... 13 latach wrócić do starego hobby. Kupiłem trochę karmówki i chcę rozmnażać świerszcze. Wybrałem kilka dużych samic i teraz siedzą osobno na kokosie i składają jaja. Chcę jednak kupić większe pudełko, bo od soboty cała reszta siedzi w sałatkoboxie, oraz wstawić pojemnik z kokosem przykrytym siatką. No i pytanie, gdzie "na miejscu" kupić takie pokrzyżowane druty? OBI, Castorama i podobne dadzą radę? Przepraszam, że nie poszukałem na forum, ale jakoś uciekło mi dzisiaj kilka godzin. Ponowne "witam wszystkich" będzie jak się trochę ogarnę, bo historia powrotu do terrarystyki dość fajna...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 07 lutego 2021 - 23:41
Podobne tematy: Gdzie kupić siatkę metalową? x
Wyceny, gdzie kupić
Gdzie mogę kupić Hemiplasta falcatajaskiniowiec24, 21 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
Wyceny, gdzie kupić
Gdzie kupić - StenodactylusGulaszek, 21 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
Budowa, osprzęt
Metahalogen przez siatke - niska temperaturaMGx, 18 wrz 2025 |
|
![]() |
![]() |
||
Wyceny, gdzie kupić
Gdzie kupić warana kolczastoogonowegoTorchuPL, 09 lut 2025 |
|
![]() |
|||
tematy ogólne
Węże właściwe i pozostałe
Gdzie i za ile kupić węża heleny coleognatus helenaTerrarystazpasji, 05 sie 2025 |
|
![]() |
Napisany 08 lutego 2021 - 05:07
Nie wiem jak u Ciebie w mieście ale u mnie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 lutego 2021 - 07:15
Swoje swierszcze wszystkie trzymam razem, pierwszy raz słyszę o oddzielaniu...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez karol993, 08 lutego 2021 - 09:17.
Napisany 10 lutego 2021 - 23:25
@karol993, miałem zbyt mały pojemnik, żeby do środka włożyć coś...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów