Braszkę kupiłem pod koniec września (mój pierwszy ptasznik), od samego początku nie je: gdy wrzuciłem jej pinkę (niebarwioną) to przed nią uciekała więc przeciąłem pinkę na pół i zostawiłem na noc i nie ruszyła jej w ogóle, tak było za każdym razem, poza jednym wyjątkiem kiedy braszka za nią chodziła ale finalnie jej nie zabiła. Co do warunków to na początku miała od 22°C do 26°C, ostatnio przeczytałem że może przez to że miała te kilka stopni mniej to wolniej rosła więc zacząłem ją dogrzewać (jakieś 2 tygodnie temu) i ma teraz 24°C - 27°C. Co do wilgotności to ma...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 06 stycznia 2021 - 09:16
Podobne tematy: B. hamorii L1 brak wylinki od 3 miesięcy x
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
Samice ptaszniki caribena x8 ,Chromatopelma x8 brachypelma hamorii itpFoltest, 04 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
wylinka
Dymorfizm płciowy u ptaszników
Sexowanie z wylinkiNIZIOL86, 23 lip 2025 |
|
![]() |
|||
Kupię
Kupię samicę B. hamorii im większa tym lepiej :)TomekKadi, 14 lip 2025 |
|
![]() |
|||
Kupię
Kupię samice Gekona Toke, wiek powyżej 12 miesięcy (mogę dojechać)asd123, 07 lip 2025 |
|
![]() |
|||
![]() Lasidora Parahybana - seksowanie z wylinki.DarkRodent, 15 lis 2024 |
|
![]() |
Napisany 06 stycznia 2021 - 09:26
Próbowałeś zmiany karmówki? Druga sprawa jest taka, że pająk może...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 06 stycznia 2021 - 09:57
Właściwie to nie mam zbytnio wyboru karmówki bo zaopatruję się...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 06 stycznia 2021 - 11:03
No to zostaje ci czekać, aż wylinieje, albo skusi się...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 stycznia 2021 - 14:23
Niestety po paru tygodniach braszka mi zmarła :( . Jeszcze...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów