Witam. Jestem totalnym początkującym w dziedzinie terrarystyki ( o czym już pisałem w poprzednich postach :) ). Bardzo zaintrygowały mnie skakuny, szczególnie phidippus regius. Jednak zanim zdecyduje się na kupno pajączka za 60zł, chcę spróbować swoich sił w hodowli naszego krajowego skakunika :). Ponieważ chcę mu zapewnić godziwe warunki, oto moich kilka pytań:
1)Czy mogę go trzymać w wyczyszczonym plastikowym pojemniczku po sałatce ze zrobioną wentylacją?
2)Czy mogę jako podłoża użyć torfu kokosowego, a jako dekoracji kawałków korka oraz suchego mchu?
3)Jak wygląda sprawa karmienia? Czy mogę go karmić muszkami owocowymi złapanymi dziko czy lepsze będzie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1)Czy mogę go trzymać w wyczyszczonym plastikowym pojemniczku po sałatce ze zrobioną wentylacją?
2)Czy mogę jako podłoża użyć torfu kokosowego, a jako dekoracji kawałków korka oraz suchego mchu?
3)Jak wygląda sprawa karmienia? Czy mogę go karmić muszkami owocowymi złapanymi dziko czy lepsze będzie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)