Witam,
Od wtorku stałem się posiadaczem 6 - miesięcznego lamparta. Kolega zaszył się od samego początku w swojej kryjówce i nie widzę jakichkolwiek chęci...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 23 lipca 2020 - 12:41
Witam,
Od wtorku stałem się posiadaczem 6 - miesięcznego lamparta. Kolega zaszył się od samego początku w swojej kryjówce i nie widzę jakichkolwiek chęci...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
zdrowie
Gekony, eublefary i inne Gekkota
Gekon OrzęsionyTerraHubson_ ![]() |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Samica Lilly white Gekon orzęsionyczarek303, 01 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Młody Gekon orzęsiony na sprzedażteraphosa21, 31 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Eublefar /gekon lamparci młody samiecPrz3mEk87, 23 sie 2025 |
|
![]() |
|||
zdrowie
Gekon Eublefar (Eublefar ) lamparci
Gekon lamparci - cienki ogonCheettos ![]() |
|
![]() |
Napisany 23 lipca 2020 - 12:50
Napisany 23 lipca 2020 - 12:53
Po zawartości miski raczej larw nie ubywa, dziś wieczorem będę miał świeżą dostawę larw i karaczanów tureckich to spróbuję go jakoś zachęcić może się skusi....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 23 lipca 2020 - 12:57
Aklimatyzacja,może nie jeść nawet dwa tygodnie,zrób badanie kału na pasożyty,pilnuj wagi.Nie wyciągać z terrarium,tylko codzienne sprzątanie.
Napisany 23 lipca 2020 - 13:02
Póki co nie ingeruję za bardzo w jego przestrzeń, jak się trochę odblokuję, to zrobię to badanie. Co do sprzątania na razie nie zaobserwowałem przyrostu...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 23 lipca 2020 - 14:57
Nie chcę mu dokładać stresu na tą chwilę, co do warunków, to został nabyty razem z terrarium 70x40x40 , w którym przebywał od samego początku....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 23 lipca 2020 - 15:10
Napisany 23 lipca 2020 - 15:33
Piasek = możliwość zaczopowania. A na początek, do czasu zbadania kału, to i tak najlepiej ręczniki papierowe. O czym trąbi się dosłownie wszędzie...
Aklimatyzacja...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów