Cześć. Kilka dni temu dostałem paczuszkę niespodziankę z mrówkami. Są to kolejno C. herculeanus, M. rubida, T. caespitum i F. cinerea, gdzie pierwsze trzy to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Dostałem mrówki C. herculeanus, M. rubida, T. caespitum i F. cinerea - kilka prostych pytań.
Najlepsza odpowiedź Quezacotl, 10 lipca 2020 - 08:31
1. Bezwzględnie wszystkie gatunki mrówek muszą mieć dostęp do wody. Jeśli w probówce brak jest wody za watą - to nie był to umyślny zabieg,...więcej dla zalogowanych.
Napisany 10 lipca 2020 - 02:26
Podobne tematy: Dostałem mrówki C. herculeanus, M. rubida, T. caespitum i F. cinerea - kilka prostych pytań. x
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
Chromatopelma, victorii, reduncus i kilka innychMarcinmxo, 08 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam węże
Kilka gatunków pończoszników, H. gigas i inneEpifit, 26 lip 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
Samce L. megatheloides i chroma + kilka nsSzrama, 25 lip 2025 |
|
![]() |
|||
![]() |
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Mrówki Crematogaster, Formica, PheidoleK4rakan, 07 lip 2025 |
|
![]() |
||
Sprzedam owady, wije, mięczaki, skorupiaki (nie karmowe)
Mrówki Pheidole yeensis i Crematogaster scutellarisK4rakan, 20 lip 2025 |
|
![]() |
Napisany 10 lipca 2020 - 08:31 Najlepsza odpowiedź
1. Bezwzględnie wszystkie gatunki mrówek muszą mieć dostęp do wody. Jeśli w probówce brak jest wody za watą - to nie był to umyślny zabieg,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 10 lipca 2020 - 10:20
Dzięki @[member='Quezacotl'], zastosuję się do Twoich porad i zaraz dam mrówkom trochę przegotowanej, ostudzonej wody do nowej próbówki. Co do powolnego rozwoju, to osobiście mi...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez Mati0504, 10 lipca 2020 - 10:20.
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów