Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

tematy ogólne

Dostałem mrówki C. herculeanus, M. rubida, T. caespitum i F. cinerea - kilka prostych pytań.

Najlepsza odpowiedź Quezacotl, 10 lipca 2020 - 08:31

1. Bezwzględnie wszystkie gatunki mrówek muszą mieć dostęp do wody. Jeśli w probówce brak jest wody za watą - to nie był to umyślny zabieg,...więcej dla zalogowanych.

• Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
2 odpowiedzi na ten temat

#1 Mati0504

Mati0504
  • Terrarysta
  • Z nami od: 1894 dni
  • Polska / Małopolskie / Kraków

Napisany 10 lipca 2020 - 02:26

Cześć. Kilka dni temu dostałem paczuszkę niespodziankę z mrówkami. Są to kolejno C. herculeanus, M. rubida, T. caespitum i F. cinerea, gdzie pierwsze trzy to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Podobne tematy: Dostałem mrówki C. herculeanus, M. rubida, T. caespitum i F. cinerea - kilka prostych pytań.     x

#2 Quezacotl

Quezacotl
  • Terrarysta
  • Z nami od: 2075 dni
  • Polska / Dolnośląskie / Wrocław

Napisany 10 lipca 2020 - 08:31   Najlepsza odpowiedź

1. Bezwzględnie wszystkie gatunki mrówek muszą mieć dostęp do wody. Jeśli w probówce brak jest wody za watą - to nie był to umyślny zabieg,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#3 Mati0504

Mati0504
  • Terrarysta
  • Z nami od: 1894 dni
  • Polska / Małopolskie / Kraków

Napisany 10 lipca 2020 - 10:20

Dzięki @[member='Quezacotl'], zastosuję się do Twoich porad i zaraz dam mrówkom trochę przegotowanej, ostudzonej wody do nowej próbówki. Co do powolnego rozwoju, to osobiście mi...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Edytowany przez Mati0504, 10 lipca 2020 - 10:20.

1 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.