12 odpowiedzi na ten temat
Napisany 24 maja 2020 - 21:02
Witam jak w temacie kupilem gekona orzesionego z jakis tydzień temu i od tego czasu nic nie je i sie nie załatwia(chyba ze niemoge ich...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Podobne tematy: Gekon orzesiony nie chce jeść x
zdrowie
Gekony, eublefary i inne Gekkota
Gekon OrzęsionyTerraHubson_ ![]() |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Samica Lilly white Gekon orzęsionyczarek303, 01 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Młody Gekon orzęsiony na sprzedażteraphosa21, 31 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Eublefar /gekon lamparci młody samiecPrz3mEk87, 23 sie 2025 |
|
![]() |
|||
zdrowie
Gekon Eublefar (Eublefar ) lamparci
Gekon lamparci - cienki ogonCheettos ![]() |
|
![]() |
Napisany 24 maja 2020 - 21:28
Próbowałem mu podac drewnojady bo tylko je mam i niechcial ich jeść. Wiem że jadł repashy jaki smak niewiem. Lampa jest zamontowana przez poprzedniego właściciela...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 maja 2020 - 21:32
Ale po cóż ta lampa? Grzewcza? Orzęsione potrzebują temperatury około 19-23°, większość ma tyle w domu.
Drewojadów nie powinieneś w ogóle podawać. Kup...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Drewojadów nie powinieneś w ogóle podawać. Kup...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 maja 2020 - 21:38
Lampa to zwykla ledówka zamontowana tylko poto żeby w dzien lepiej widzieć terrarium i zeby gekon wiedział czy jest dzien czyn noc. Chcialem kupić swierszcze...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 maja 2020 - 22:00
Dobrze wiedzieć
Czyli zostaje mi tylko kupienie swierszczy czy coś jeszcze moge zrobić w obecnej sytuacji?
Czyli zostaje mi tylko kupienie swierszczy czy coś jeszcze moge zrobić w obecnej sytuacji?
Napisany 24 maja 2020 - 22:23
Jadł pangea mango
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów