Na początku witam serdecznie wszystkich gdyż jest to mój 1 post na tym forum a wypada się przywitać :) za kilka dni będę posiadaczem węża mahoniowego ok 40 cm... chciałbym abyście mi udzielili kilku wskazówek dotyczących wyżej wymienionego węża... mianowicie jak często go karmić, co dac za podłoże czy terra 60x30x25 (na chwile obecną) i 80x30x40 (30wysokość jak trochę podrośnie) bedzie dla niego odpowiednie itp... wiem że napewno na tym forum znalazł bym te wszystkie informacje ale nie za bardzo mam kiedy (z góry przepraszam) gdyż za ok 20 min wyjazdzam i wrócę dopiero za kilka dni a nie wiem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
4 odpowiedzi na ten temat
Napisany 10 marca 2007 - 09:28
Podobne tematy: Wąż mahoniowy... x
Sprzedam węże
Wąż mahoniowy samicaTuStar |
|
|
|||
zdrowie
Węże
wymiotujący wąż mahoniowyAmiami |
|
|
|
||
Archiwum ogłoszeń
Dwie zbożówki i wąż mahoniowypawelderylo, 11 sty 2025 |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
Dwie zbożówki i mahoniowypawelderylo, 01 gru 2024 |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
Corallus hortulanus, Dorosłe samice lampropeltis i wąż mahoniowybaal6, 03 lip 2024 |
|
|
Napisany 10 marca 2007 - 11:18
Co do terra to mogą być,a co do karmienia to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 10 marca 2007 - 12:24
Na poczatku polecam Ci zapoznac sie z opisem gatunku na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 10 marca 2007 - 12:36
witam ponownie :) znalezlem u babci osobę z netem :)...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 10 marca 2007 - 17:36
Wskazowki?
Ok... :) Jest to jeden z najprostrzych wezy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Ok... :) Jest to jeden z najprostrzych wezy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany