Siema wszystkim, na wstępie zaznaczę, że nie wiem czy dobrze umieściłem temat, jeśli nie - proszę o przeniesienie do odpowiedniego działu.
Za kilka dni będę miał do odebrania B.I, musze po niego podjechać ok. 160km, jak wiadomo teraz nie wolno przemieszczać się w innym celu niż niezbędne życiowe.
Odbieraliście już jakieś zwierzęta z poza swojego miasta? jak to zrobić, wiadomo 500zl lub więcej nie chodzi piechotą, wolałbym odebrać węża jak najszybciej, nie wiadomo ile to choróbsko będzie nas męczyć.
Piszcie jakie macie pomysły na wytłumaczenia, ew. historie z ostatnim czasem z transportem zwierząt. pozdrawiam.
Napisany 17 kwietnia 2020 - 07:55
Podobne tematy: Odbiór węża od hodowcy w czasie pandemii x
Archiwum ogłoszeń
Phidippus regius “Everglades” L2/3 - możliwa wysyłka/odbiór WarszawaLopat, 04 gru 2025 |
|
|
|||
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
Pajaki samice i terraria warszawa tylko odbiorAdasek, 10 paź 2025 |
|
|
|||
Kupię
Kupię dorosłe samice i samce ptaszników | Wysyłka, Odbiór okolice Skoczowa, Bielska-Białej lub giełda Gliwice / OstrawaLolexxen, 16 sie 2025 |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
Odbiór na najbliższych giełdach w Warszawie oraz Łodzi... m.in maluchy P. victorii i T. sp kaliSerb, 05 kwi 2025 |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
Karaczany DUBIA (tylko dorosłe) - odbiór osobisty Lublin/wysyłkaTerras123, 02 mar 2025 |
|
|
Napisany 17 kwietnia 2020 - 08:00
@Topola lepiej poczekać, ale ile może trwać ta pandemia? :/...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 17 kwietnia 2020 - 08:24
Z tego co się orientuję to wizyta u weta z...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 17 kwietnia 2020 - 08:26
(1) Obostrzenia mają się zmniejszyć już od poniedziałku (20 kwietnia...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 17 kwietnia 2020 - 08:52
@Topola większe jest prawdopodobieństwo zarażenia się chyba jak pójdę do...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 17 kwietnia 2020 - 09:35
@Pruski jeśli chodzi o sam odbiór węża to myślę, że...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów