Jestem początkującym posiadaczem axolotla i mam pewną sprawę. Otóż jego woda w akwarium jest ostatnio trochę zielona. Czy to mogło być spowodowane przez pnie które tam trzymam? Czy to dobrze czy źle że jest zielona? Co mogę zmienić? Na zdjęciach mam nadzieję, że widać kolor wody. Z góry dzięki.
Napisany 25 marca 2020 - 21:40
Jestem początkującym posiadaczem axolotla i mam pewną sprawę. Otóż jego woda w akwarium jest ostatnio trochę zielona. Czy to mogło być spowodowane przez pnie które tam trzymam? Czy to dobrze czy źle że jest zielona? Co mogę zmienić? Na zdjęciach mam nadzieję, że widać kolor wody. Z góry dzięki.
Podobne tematy: Brudna woda w akwarium x
tematy ogólne
Żółwie wodno-lądowe
Czy znacie tanie sklepy z akcesoriami do akwarium?KorciPL, 04 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam terraria, akcesoria, rośliny
Terrarium szklane - Paludarium (terrarium + akwarium) 50x50x120cmvantis_terra, 17 cze 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam terraria, akcesoria, rośliny
Akwarium na sprzedażQqror ![]() |
|
![]() |
|||
zachowania
Skorupiaki
Jak "wyprowadzić" krewetki z akwariumJędrek ![]() |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Tła do terrarium/akwarium JuvelThompson33, 15 paź 2024 |
|
![]() |
Napisany 26 marca 2020 - 12:18
Napisany 26 marca 2020 - 18:21
Przed włożeniem konarów do...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 26 marca 2020 - 18:52
Może zakwitły Ci glony - akwa stoi w miejscu, gdzie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 marca 2020 - 15:59
Może zakwitły Ci glony...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 marca 2020 - 19:41
Twoj problem jest innego rodzaju. Jesli kupilas korzen w zoologicznym,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 30 marca 2020 - 15:22
Twoj problem jest innego...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 31 marca 2020 - 19:42
Sprawdz twardosc wody . Wysoka twardosc nie wymaga wedlug mnie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 kwietnia 2020 - 09:27
Sprawdz twardosc wody ....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów