Hej jestem nowym ,,terrarystom" i mam parę pytań dotyczących Regiusa. Swojego węża posiadam od 3 dni jest to 8 mięsięczny samiec. Aklimatyzuje się z nowym otoczeniem nie miał nawet problemu z wzięciem się na rękę chodził normalnie nie wydawał się zestresowany. Wiem że aklimatyzacja trwa wiele dni i to normalne że nie wychodzi z kryjówki ale coś innego przyciągnęło moją uwagę nadal nie widziałem śladów moczu ani odchodów czy to normalne? Moim kolejnym pytaniem jest przebieg karmienia. Czy mogę go spróbować karmić już dzisiaj czy poczekać pare dni?
Napisany 06 marca 2020 - 08:29
Podobne tematy: Regius pytania ogólne x
Sprzedam węże
Sprzedam Python Regiusmastervil, 21 lip 2025 |
|
![]() |
|||
Oddam
regius za darmoelslajmi, 28 sie 2025 |
|
![]() |
|||
zdrowie
Początkujący hodowcy węży
Pyton regius a witamina DBabaajagaa, 13 wrz 2025 |
|
![]() |
![]() |
||
Sprzedam węże
Regius, samiec IvoryMarWa, 13 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam węże
Pyton regius/Pyton królewskiTrigerBot, 09 wrz 2025 |
|
![]() |
Napisany 06 marca 2020 - 12:28
Proces aklimatyzacji to cecha indywidualna. Jednemu wężowi wystarczy pięć dni...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 07 marca 2020 - 18:55
Dzięki za odpowiedź. Ostatni raz był karmiony tydzień temu w...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 marca 2020 - 03:55
Możesz próbować go nakarmić , najlepiej wieczorową porą jednak jeżeli...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez Blass, 08 marca 2020 - 04:11.
Napisany 08 marca 2020 - 19:03
Przed chwilą podjąłem próbę nakarmienia i udało się :D dzięki...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 marca 2020 - 21:41
@BlueMeister Super ;) Jak to mówią pierwsze koty za płoty....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów