3 odpowiedzi na ten temat
Napisany 17 stycznia 2020 - 18:34
Witam, jak w temacie, mój żółwik od momentu zmienienia wody ma spuchnięte oczka. Wpierw napuchło jedno, po czym 2 dni później drugie. Na ten moment posmarowałem mu oczka maścią z witaminą A, oraz witaminy w płynie, maczalem w nich pokarm. Żółwik normalnie jadl, tylko nic nie widział. Wodę wymieniałem w sobote tydzień temu. A wczoraj wyjąłem żółwika do wanny, aby posiedzial, wysechł. I zauważyłem, że otworzyły mu się oczy. Wymieniłem wodę. Żółw jakby dostał nowe życie. Taki pełen energii. Kupiłem nowe żarówki, bo też myślałem że stare są za mocne, lub coś z nimi nie tak. Na tą chwilę wygląda...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Podobne tematy: Napuchnięte oczy x
zdrowie
Dusiciele
Napuchniete oko.Poetka, 29 mar 2024 |
|
![]() |
![]() |
||
zdrowie
Ptaszniki
Wylinka?! napuchnięte tułowie koloru białego brak znaku życia po 30min.bol, 21 paź 2017 |
|
![]() |
|||
![]() |
zdrowie
Żółwie wodno-lądowe
Żółw ma lekko napuchnięte oczy, oraz mało jedamek2010, 08 kwi 2015 |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
zdrowie
Początkujący hodowcy żółwi
Napuchnięte policzki [zółtolicy]Misjek, 03 maj 2009 |
|
![]() |
![]() |
Napisany 18 stycznia 2020 - 15:35
Czy po zmianie wody od razu go wpuściłeś do akwa...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez Jaguś, 18 stycznia 2020 - 15:36.
Napisany 18 stycznia 2020 - 23:24
Po zmianie wody wpuściłem go po godzinie czasu. Je co...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 19 stycznia 2020 - 18:41
Woda w akwa powinna odstać przez noc, żeby wszystkie świństwa...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów