Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

- - - - -  
Opłacalność hodowli karmowych myszy

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
3 odpowiedzi na ten temat

#1 radiesteta

radiesteta
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7000 dni
  • Polska / Śląskie / Piekary Śląskie

Napisany 05 marca 2007 - 22:32

Pytanko czy ktoś kalkulował opłacalność hodowli karmowych konkretnie myszy bo rozumiem, że ktoś kto musi karmić w jakimś małym mieście gdzie trudności z zakupem noworodków lub osesków są duże ale w wielkich aglomeracjach łatwo można kupić je. Sam nigdy nie trzymałem gryzoni wiec proszę o informacje od kogoś kto hoduje bo przecież trzeba im zapewnić akwarium, pokarm kupować, podłoże itp. Do tego czytałem, że często zagryzają swoje młode. Jak to jest ?? Czy opłaca się taka hodowla dla uzyskania 4 myszy czy osesków na miesiąc czy też dopiero dla większej ilości węży ??

Podobne tematy: Opłacalność hodowli karmowych myszy     x

#2 Lesio

Lesio
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7371 dni
  • Polska / Mazowieckie / Warszawa

Napisany 05 marca 2007 - 22:58

dla 4 co miesiac to sie raczej nie oplaca. mozesz...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#3 APOSTA

APOSTA
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7966 dni
  • Polska / Lubelskie / Lublin

Napisany 06 marca 2007 - 02:20

Jeśli na noworodki lub oseski to się opłaca. Możesz sobie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#4 Jajo

Jajo
  • Terrarysta
  • Z nami od: 8151 dni
  • Polska / Pomorskie / Gdańsk

Napisany 06 marca 2007 - 13:43

ja zaczalem hodowle myszy dla swietego spokoju. gdybym kupil tylko...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

1 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.