Pytanko czy ktoś kalkulował opłacalność hodowli karmowych konkretnie myszy bo rozumiem, że ktoś kto musi karmić w jakimś małym mieście gdzie trudności z zakupem noworodków lub osesków są duże ale w wielkich aglomeracjach łatwo można kupić je. Sam nigdy nie trzymałem gryzoni wiec proszę o informacje od kogoś kto hoduje bo przecież trzeba im zapewnić akwarium, pokarm kupować, podłoże itp. Do tego czytałem, że często zagryzają swoje młode. Jak to jest ?? Czy opłaca się taka hodowla dla uzyskania 4 myszy czy osesków na miesiąc czy też dopiero dla większej ilości węży ??
3 odpowiedzi na ten temat
Napisany 05 marca 2007 - 22:32
Podobne tematy: Opłacalność hodowli karmowych myszy x
Sprzedam węże
1.4 Pyton Królewski Python Regius CB 2024 (rabat na pakiet) Kraków redukcja hodowliMytelit, 05 lis 2025 |
|
|
|||
Sprzedam węże
C.hortulanus boa leśne piękne maluchy po rodzicach z holenderskiej hodowlishott88, 22 lis 2025 |
|
|
|||
żywienie
Zwierzęta karmowe
Rozpoczęcie hodowli drosophiliiartur_siara |
|
|
|||
![]() |
Sprzedam karmówkę
Sprzedam hodowlę myszyBoleksei, 16 lis 2025 |
|
|
||
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
Redukcja hodowli!Cywil, 17 paź 2025 |
|
|
Napisany 05 marca 2007 - 22:58
dla 4 co miesiac to sie raczej nie oplaca. mozesz...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 06 marca 2007 - 02:20
Jeśli na noworodki lub oseski to się opłaca. Możesz sobie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 06 marca 2007 - 13:43
ja zaczalem hodowle myszy dla swietego spokoju. gdybym kupil tylko...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany