Witam forumowiczów. Jestem nowy na forum więc na początek chciałem się przywitać i powiedzieć parę słów o sobie, o tym co planuje,jak i również jakie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Podobne tematy: Nowy początek przygody- Wąż mahoniowy x
Sprzedam węże
Wąż mahoniowy samicaTuStar ![]() |
|
![]() |
|||
wybór zwierzęcia
Początkujący hodowcy jaszczurek
Jaszczurka na początekPawel32, 24 cze 2025 |
|
![]() |
|||
terrarium
Początkujący hodowcy żółwi
Początek, - Pomoc -Darax ![]() |
|
![]() |
![]() |
||
zdrowie
Początkujący hodowcy węży
wymiotujący wąż mahoniowyAmiami ![]() |
|
![]() |
![]() |
||
wybór zwierzęcia
Początkujący hodowcy jaszczurek
Co na początek - pytania początkującego hodowcy ?Juanhijuan ![]() |
|
![]() |
![]() |
Napisany 08 stycznia 2020 - 11:42
Edytowany przez Blass, 08 stycznia 2020 - 11:43.
Napisany 08 stycznia 2020 - 12:33
A możesz mi kolego powiedzieć jak po wylince obniżyć tą wilgotność ? Co do węża to zastanawiałem się nad trzema. Zbożówka,pończosznik i właśnie mahoniowy.Na żywo...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 stycznia 2020 - 13:23
@[member='SSSNEJK'] ja również Ciebie witam :) . Przesuszyć terra, mniej zraszać. Nie jest to na "cito" tylko w czasie, mniej lania, więcej przewiewu. Na przyszłość...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez BigStar, 08 stycznia 2020 - 13:23.
Napisany 08 stycznia 2020 - 13:43
Edytowany przez Blass, 08 stycznia 2020 - 13:44.
Napisany 08 stycznia 2020 - 14:14
Bo mahonie bardzo często mają problemy z jedzeniem, trzeba uważać od...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 stycznia 2020 - 15:52
Czytałem o tym sposobie z tym pojemnikiem i mam zamiar w przyszłości go stosować,ale teraz przy aktualnym poziomie wilgotności wydaje mi się że nie ma...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 stycznia 2020 - 16:02
@[member='SSSNEJK'] Nie karm jak jest wylinkowy, rzadko który je podczas wylinki. Nie mam doświadczenia z mahoniami, ale nie wydaje mi się, że torf kokosowy to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 stycznia 2020 - 16:59
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów